Arefe günü mesajları 2024 | Kurban Bayramı için yazılı, dualı, kısa, resimli Arefe günü kutlama mesajları

Arefe Günü mesajları, Kurban Bayramı öncesinde sosyal medya ve WhatsApp üzerinden paylaşılmaya başlandı. Bu sene Kurban Bayramı arefesi 15 Haziran 2024 Cumartesi gününe denk geliyor. Arefe gününün gelişi vesilesiyle sevdiklerini tebrik edecek olanlar için Kurban Bayramı Arefe günü mesajlarını bir araya getirdik. İşte Instagram, Facebook, WhatsApp ve Telegram'dan paylaşabileceğiniz yazılı, kısa, dualı ve resimli arefe günü mesajları

Kurban Bayramı tüm İslam aleminde coşkuyla karşılanıyor. Müslümanlar, bayram coşkusunu sevdikleriyle paylaşmak için Dualı, anlamlı, resimli, Kısa arefe günü mesajlarını Whatsapp veya sosyal medya üzerinden yayınlıyor. Kurban Bayramını müjdeleyen Arefe gününde sevdiklerine mesajlar göndererek müjdelemek isteyenler için dualı, yazılı, kısa ve resimli Arefe Günü mesajlarını haberimizde derledik. İşte Kurban Bayramı'na özel arefe günü mesajları 2024!

KURBAN BAYRAMI AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2024

"Arefe günü, tüm günahların affedildiği, duaların ve niyetlerin en güzel şekilde gerçekleştiği bir gün olsun. Arefe gününüz kutlu olsun!"

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

"Arefe günü, sevdiklerinizle paylaştığınız huzur ve bereketiyle dolsun. Dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle, Arefe gününüz kutlu olsun!"

"Arefe günü, tüm Müslümanların birlik ve beraberlik içinde olduğu, duaların eksik olmadığı özel bir gündür. Arefe gününüz mübarek olsun!"

"Arefe günü, kalplerimizin temizlendiği, duaların en güçlü olduğu mübarek bir gündür. Sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçireceğiniz bir Arefe günü geçirmeniz dileğiyle, Arefe gününüz kutlu olsun!"

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

Sevdiklerinizle bir arada huzur ve mutluluk içinde geçireceğiniz bir Arefe günü dilerim. Arefe gününüz kutlu olsun!"

"Arefe günü dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olduğu mübarek bir gün olsun.

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

Allah'ın kullarını cehennemden en çok azad ettiği gün arefe günüdür. Arefe gününüz kutlu olsun.

"Arefe günü, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu anlar geçirmenizi dilerim. Arefe gününüz kutlu olsun!"

Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz mübarek olsun

"Arefe günü, kalplerimizin birleştiği, dualarımızın kabul olduğu, manevi olarak yoğun duyguların yaşandığı mübarek bir gündür. Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle, Arefe gününüz mübarek olsun!"

"Arefe gününün bereketiyle dolup taşan bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Arefe gününüz kutlu olsun!"

"Her kim Allah (Celle Celâluhû) rızâsı niyetiyle Arefe gününde sadaka verirse, Allah Te'âlâ o kişiden bunu kabul eder ve bu, sene boyunca veremediği bütün sadakaların sevabına yetişmiş olur." (Hakimü't-Tirmizî, Esrâru'l-Hac.) Arefe gününüz kutlu olsun

"Arefe günü, kalplerimizin bir olduğu, duaların ve ibadetlerin kabul olduğu mübarek bir gün olsun. Arefe gününüz kutlu olsun!"

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

"Arefe günü, duaların göklere yükseldiği, kalplerin birleştiği özel bir gündür. Tüm dualarınızın kabul olmasını diler, Arefe gününüzü kutlarım."

Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah'tan niyaz ederim.

"Arefe günü, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiği, duaların en samimi şekilde yapıldığı mübarek bir gündür. Arefe gününüzü en içten dileklerimle kutlarım. Hayırlı bayramlar!"

Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir bayram yaşamanız dileklerimle. Arefe gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

"Arefe günü, günahların affedildiği, duaların kabul olduğu mübarek bir gündür. Bu özel günü en güzel şekilde değerlendirerek manevi kazançlar elde etmenizi dilerim. Arefe gününüz kutlu olsun!"

"Arefe günü duaların kabul olacağı umuduyla, tüm dualarınızın gerçekleşmesini dilerim. Arefe gününüz mübarek olsun!"

"Arefe gününün huzuru, bereketi ve duası üzerinizde olsun. Dualarınızın kabul olduğu bir Arefe günü geçirmeniz dileğiyle, Arefe gününüz mübarek olsun!"