1500 personel alımı ne zaman? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alacak! Şartlar neler?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 personel alımı yapılacağını bildirdi. Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen kimseler aramalarını hızlandırdı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı ne zaman? Şartlar neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 1500 personel alınacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, sosyal medya hesabından, "Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var." notu ile alım yapılacağını duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler başvuru süreci ve şartlarla ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı ne zaman? Şartlar neler?,

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 1500 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Ersoy, sosyal medya hesabından, "Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var." ifadesiyle yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, çeşitli ünvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı başvuru süreci ile ilgili detaylar henüz belirlenmedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı kadro ve pozisyonlara göre aranan koşullar belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.