Kül Masalı nerede çekiliyor? Dizinin Özge Günay'ı Sevda Erginci kimdir?

Kül Masalı, TRT1 ekranlarında bugün yayına hayatına başladı. Ayrıca dizide; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu ve Hülya Darcan gibi isimler rol alıyor. Öte yandan diziseverler tarafından, ''Kül Masalı nerede çekiliyor?'' ve ''Dizinin Özge Günay'ı Sevda Erginci kimdir?'' soruları sorulabiliyor. İşte detaylar…

TRT1 ekranlarında bugün yayın hayatına başlayan Kül Masalı, pek çok dizi tutkununu ekranların başına adeta kilitledi. Kül Masalı dizisinde; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcinelioğlu, Hülya Darcan ve Cemil Öz gibi isimler de rol alıyor.

Öte yandan Kül Masalı dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri, Özge Günay oldu. Bu nedenle diziseverler tarafından, ''Dizinin Özge Günay'ı Sevda Erginci kimdir?'' sorusu da araştırılabiliyor. Ayrıca diziyi seven birçok insan, ''Kül Masalı nerede çekiliyor?'' sorusunu da araştırılabiliyor. Peki, dizinin Özge Günay'ı Sevda Erginci kimdir?

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. Erginci, 15 yaşında Semaver Kumpanyası'nın Paki ve Sevgi Çiçekleri adlı oyundaki rolü ile oyunculuğa başladı. Devamında Kenter Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

2012 yılında Özgü Namal ve Ozan Güven ile beraber Koyu Kırmızı'da rol aldı. Ayrıca aynı yıl tarihi drama Veda'da oynadı. Öte yandan Sevda Erginci'nin rol aldığı film ve dizilerden bazıları şu şekilde;

Koyu Kırmızı

Veda

Karagül

Hayat Bazen Tatlıdır

Ver Elini Aşk

Yasak Elma

Uyanış: Büyük Selçuklu

Seni Kalbime Sakladım

Ayrıca Sevda Erginci, Kül Masalı dizisinde Özge Günay karakterini canlandırmaya başladı.

KÜL MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarında başlayan Kül Masalı dizisi pek çok insanın ilgisini çekti. Bu nedenle birçok dizisever tarafından, ''Kül Masalı nerede çekiliyor?'' sorusu da araştırılabiliyor. Nitekim TRT1 ekranlarında başlayan Kül Masalı dizisinin çekimleri Antalya ve Kapadokya'da gerçekleştiriliyor.