Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi Süreyya kimdir? Selahaddin Eyyubi'nin Süreyya'sı (O Kız) Dilin Döğer kaç yaşında?

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi ''Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'' bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin başrolünü Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. İzleyiciler Süreyya karakterini canlandıran Dilin Döğer ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Selahaddin Eyyubi'nin Süreyya'sı (O Kız) Dilin Döğer kaç yaşında?

Bugün yayın hayatına başlayan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisini izleyenler başrol karakteri ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Dizide Süreyya'ya Dilin Döğer hayat veriyor. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi Süreyya kimdir? Selahaddin Eyyubi'nin Süreyya'sı (O Kız) Dilin Döğer kaç yaşında? İşte detaylar...

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ SÜREYYA KİMDİR?

Selahaddin'i zorlu engeller bekliyordur. Zorlu savaşın ortasında Askalan emirinin kızı Süreyya ile aralarında sevda kıvılcımı tutuşur. Fakat bu savaşta birlik olsalar da ikisi de düşman taraftadır.

Yüreklerine düşen sevda kıvılcımı büyüyecek midir yoksa bu savaş düşmanlıkları daha da mı alevlendirecektir? Selahaddin, Askalan'ı kurtarıp hedefine ulaşabilecek midir? Devletin ve sultanın emrini çiğneyip Askalan'a gittiği için cezalandırılacak mıdır?

DİLİN DÖĞER KİMDİR?

22 Şubat 1995 tarihinde Diyarbakır'da doğan dizi ve sinema oyuncusu Dilin Döğer, Balık burcudur. Memur bir ailenin kızı olan Döğer'in çocukluğu Diyarbakır ve Mersin'de geçmiştir. Sanatla çocuk yaşta tanışmış, Tan Sağtürk'ün bale okulunda eğitim almış ve Anadolu Ateşi ile sahneye çıkmıştır.

En son O Kız dizisinde başrolde oynayan Dilin Döğer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ile ikinci başrol deneyimini yaşayacak.