Selahaddin Eyyubi 5.Bölüm izle tek parça! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5.bölüm full izle!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener'in yer aldığı dizide, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini anlatılıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5. bölüm canlı izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 5. Bölüm izleme sayfası

Selahaddin Eyyubi 5.Bölüm izleyiciyle buluştu. TRT1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Selahaddin Eyyubi 5. bölüme "Çıban gibi büyüyen bu tehdidi kökünden keseceğiz!" sözü damga vurdu. Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin merakla beklenen 5. bölümünü haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Selahaddin Eyyubi 5.Bölüm canlı izle tek parça!

SELAHADDİN EYYUBİ 5.BÖLÜM İZLE!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.0'da TRT 1'de...

Haçlılara karşı verdiği mücadele ve savaşlar ile Suriye, Kuzey Mezopotamya, Filistin ve Mısır'daki Müslüman topraklarını kendi yönetimi altında birleştirme hedefi olan, 12. yüzyıl Müslüman hükümdarlarından Selahaddin Eyyubi'nin hayatının ve Kudüs'ü nasıl fethettiğinin hikayesi.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 5.BÖLÜM ÖZETİ

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5.bölümde Sultan Nusreddin'e Hac yolunun düşman tarafından basılıp bütün hacıların öldürüldüğü haberi gelir.

Askalan'ı fetheden ve Müslümanlara büyük acılar yaşatan Gabriel, Selahaddin'le girdiği düelloda ölmüştür. Tekrar hayata dönen Nureddin ise oldukça öfkelidir. Buna sebep olanları cezalandırmak için harekete geçer ve Nusreddin'e hain ithamında bulunarak idamına karar verir.

Nusreddin, "Gizlenen hakikatlerin aşikar olma vakti geldi" der. Nusreddin neyi açıklayacak?

Viktorya kaçmaya devam ederken Selahaddin'in onları Haçlılardan önce yakalaması gerekiyordur. Fakat Viktorya hiç beklenmedik birinin eline geçer ve bütün dengeler altüst olur. Süreyya'nın babası, Tuvana'yı öldürür.

Öte yandan Selahaddin'i zorlu bir engel daha bekliyordur: Gregor adındaki vahşi bir savaşçı ağabeyi Gabriel'in intikamını almaya ant içmiştir.

Gregor'un saçtığı vahşetlere karşılık olarak Sultan Nureddin ve Selahaddin Askalan'ı kuşatma kararı alırlar. Fakat bu hiç kolay olmayacaktır.

Sultan Nureddin'i saray içinde nasıl krizler bekliyordur? Yeni bir düşmanla karşı karşıya gelen Selahaddin kuşatmada başarılı olabilecek midir?

SELAHADDİN EYYUBİ OYUNCULARI

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

18 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Selahaddin Eyyubi, Safir, Ömer, Kızıl Goncalar reyting sıralaması