Selahaddin Eyyubi 4.Bölüm izle tek parça! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4.bölüm izle!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener'in yer aldığı dizide, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini anlatılıyor. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 4. Bölüm izleme sayfası

Selahaddin Eyyubi 4.Bölüm izleyiciyle buluştu. TRT1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Selahaddin Eyyubi 4. bölümde Zindanda esir tututan Selahaddin, Nusreddin'e engel olabilecek midir? Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin merakla beklenen 4. bölümüne haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Selahaddin Eyyubi 4.Bölüm izle tek parça!

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 4.BÖLÜM FULL İZLE!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, her pazartesi TRT 1'de...

Haçlılara karşı verdiği mücadele ve savaşlar ile Suriye, Kuzey Mezopotamya, Filistin ve Mısır'daki Müslüman topraklarını kendi yönetimi altında birleştirme hedefi olan, 12. yüzyıl Müslüman hükümdarlarından Selahaddin Eyyubi'nin hayatının ve Kudüs'ü nasıl fethettiğinin hikayesi.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 4.BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya'nın beklenmedik ihaneti hem Selahaddin'i pusuya düşürmüş hem de esirlerin kaçmasına sebep olmuştur. Sultan Nureddin de ağır yaralanmış ve ameliyata alınarak ölüm kalım savaşına girmiştir.

Sultan'ı vuran Nusreddin, bütün suçu hain diye aranan Turanşah'ın üzerine yıkarken; yaşananlardan Selahaddin'i sorumlu tutar.

Esirlerin peşine düşmemesi için Seahaddin ve yol arkadaşlarını zindana kapatmakla kalmaz bir de taht naipliğini ilan eder. Artık devlet onun hükmündedir. Bundan böyle Askalan'dan çekilecek ve esir konusundan vazgeçecektir.

Zindanda esir tututan Selahaddin, Nusreddin'e engel olabilecek midir? Yaşadıklarından kendini sorumlu tutan Süreyya ne yapacaktır? Gabriel, Viktorya ve Belkfort'u bulabilecek midir? Ölümle burun buruna olan Sultan Nureddin ölecek midir?