Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 17.bölüm izle! Selahaddin Eyyubi son bölüm full izle 17.Bölüm (Youtube)

Selahaddin Eyyubi 17. Bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu dizinin senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Selahaddin Eyyubi 17. bölümde Ahid sandığını geri alabilmek için gözünü karartan Avram, amacına ulaşabilecek midir? Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken Selahaddin Eyyubi 17.Bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 17. bölümüyle TRT1'de ekrana geliyor. Başrollerinde Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır ve Erdinç Gülener'in yer aldığı dizinin son bölümünde Selahaddin Gazze fethi için hazırlıklara başlayacakken Mevdud'un verdiği bir kararla bir kez daha şok olur. Avram, amacına ulaşabilecek mi? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 17. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Selahaddin Eyyubi 17. Bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 17. BÖLÜM İZLE (YOUTUBE)

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.0'da TRT 1'de...

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor. Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 17. bölümde Selahaddin, Gregor tarafından işgal edilen obasını kurtarmak için harekete geçmiş, kendine yakalanmış süsü vererek obaya sızmayı başarmıştır. Ahit sandığını geri alabilmek için Mevdud ile buluşan Avram ise Mevdud tarafından köşeye sıkıştırılmıştır.

Selahaddin ile karşı karşıya gelen Gregor, ağır bir yenilgiyle obadan kaçar. Mevdud ise Avram'ın oyununu bozmakla kalmaz, altınlara da el koyarak Avram'ı serbest bırakır. Obasını kurtaran Selahaddin Gazze fethi için hazırlıklara başlayacakken Mevdud'un verdiği bir kararla bir kez daha şok olur. Ahid sandığını geri alabilmek için gözünü karartan Avram, amacına ulaşabilecek midir?

Selahaddin'in giderek yükselmesini içine sindiremeyen Mevdud, Selahaddin'in obasının başına Karategin'i atar. Selahaddin bu durumu asla kabul etmezken tekrar karşı karşıya gelen Karategin ve Selahaddin arasında ipler gerilir.

Yenilgiye uğrayan Avram ise yeni planını devreye sokar. Şam'a dönmek üzere yolda olan Sultan Nureddin ve adamlarını esir eder. Avram'ın ve Haçlıların elinde artık büyük bir koz vardır. Ahid sandığını geri alabilmek için gözünü karartan Avram, amacına ulaşabilecek midir?

Mevdud ve Karategin'e rağmen Gazze fethi için hazırlık yapmak isteyen Selahaddin, Avram'ın Sultan Nureddin'i esir aldığını öğrenir. Sultan Nureddin'in Avram ve Haçlıların elinde esir düşmesi Zengi Devleti içerisinde de karışıklığa sebep olur. Mevdud, Sultan Nureddin'i kurtarabilmek için sandığı vermeye hazırdır.

Mevdud, Avram'ın Sultan Nureddin'in canına karşılık istediği ahid sandığını Avram'a teslim edecek midir? Sultan Nureddin'i kurtarmak için harekete geçen Selahaddin, Sultan Nureddin'i düşman elinden almayı başarabilecek midir?