Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'li dizi nefesleri kesecek!

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi Kraliçe heyecanla bekleniyor. Kanal D'de ekrana gelecek olan yapım Queen Sugar dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkacak. Dizinin şimdiden konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak yeni dizi Kraliçe, büyük bir heyecan ile bekleniyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerinde yer aldığı dizi Queen Sugar isimli diziden uyarlandı. Dizi güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak?

KRALİÇE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Kanal D'de ekrana gelecek olan dizinin yakın zamanda seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

KRALİÇE OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Kraliçe'de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi birbirinden renkli isimler yer alıyor.