Kral Şakir Mikrop Avcıları hangi kanalda, saat kaçta? Kral Şakir Mikrop Avcıları full izle!

Kral Şakir Mikrop Avcıları (Cumburlop) Filmi TV'de ilk kez yayınlanacak. Peki Kral Şakir Mikrop Avcıları hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Kral Şakir Mikrop Avcıları full izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kral Şakir Mikrop Avcıları full izle!

Yerli animasyon Kral Şakir'in devam serisinden Cumburlop bugün ilk kez televizyonda yayınlanacak. Kral Şakir Mikrop Avcıları filminin TV'de ayınlanacak olması çocuklara Pazar günü eğlenceli dakikalar yaşatacak. Kral Şakir Mikrop Avcıları full izlemek isteyen seyirciler, "Kral Şakir Mikrop Avcıları, hangi kanalda, nerede yayınlanıyor?" sorularına cevap arıyor. İşte Kral Şakir Mikrop Avcıları full izleme linki

KRAL ŞAKİR MİKROP AVCILARI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Kral Şakir Mikrop Avcıları (Cumburlop) Filmi 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 17.00'da TV8'de!

Çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak olan Kral Şakir Mikrop Avcıları filmi, maceralarla dolu hikayesiyle saat 17.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak. Kral Şakir Mikrop Avcıları'nı full izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

KRAL ŞAKİR MİKROP AVCILARI FULL İZLE

KRAL ŞAKİR: MİKROP AVCILARI CUMBURLOP FİLM KONUSU

Bir virüs sonucu insanlar birer birer canavara dönüşür. Şakirler virüse son vermek için Mirket'ten yardım isterler. Mirket bulduğu bir ilaç ile virüsleri durdurabilir fakat ilaç Şakirler'in balığa dönüşmesine sebep olur. Eski hâline dönmesi için tek şansı tehlikeli bir köpekbalığını ele geçirmekten geçer. Şakirler açık denizde bir maceraya atılırlar ancak bu yolculukta onları robot balıklar, kötü denizanaları ve tehlikeli deniz canavarları beklemektedir.

Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir Mikrop Avcıları filmi, Şakir'in babası Remzi ve yakın arkadaşı Fil Necati'nin başlarını belaya sokmalarını, evin annesi Kadriye'nin aileyi bir arada tutma çabasını ve evin en küçük ama en mantıklı üyesi Canan'ın her seferinde bütün sorunları çözmesi ile bu sevimli ailenin günün sonunda rahat bir nefes alabilmesini komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor.