KPSS Ön Lisans başvurusu ne zaman bitiyor? 2024 KPSS ön lisans başvurusu için son gün!

2024 KPSS ön lisans başvuruları için bugün son gün! 2 yıllık üniversitelerden mezun olan adayların memur atamaları için katıldığı KPSS Ön lisans sınavının bu yılki oturumu 1 Eylül'de gerçekleştirilecek. Peki KPSS Ön Lisans başvurusu ne zaman bitiyor? KPSS başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM 2024 KPSS Ön Lisans başvuru ekranı

KPSS ön lisans başvurularında sona gelindi. Adaylar, 2024 KPSS ön lisans için başvurularını 2 Temmuz 2024 saat 23.59'a kadar ÖSYM'nin "e-ödemeler" bölümünden sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklar. Peki KPSS Ön Lisans başvurusu nasıl yapılır? İşte 2024 KPSS ön lisans başvuru ekranı

KPSS ÖN LİSANS BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTİYOR?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2024 KPSS Ön lisans başvuruları 13 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

2024 KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

ÖSYM tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre; KPSS ön lisans başvuru ücreti 350 TL olarak açıklandı. Sınava katılmak isteyen adayların başvuru ücretlerini kılavuzda belirtilen süre içinde belirlenen bankalara yatırması gerekiyor.

KPSS ücretini süresi içinde yatırmayan adayların sisteme girilmiş olan başvuruları işleme alınmayacak. Adaylar, KPSS ön lisans sınavı için başvuru ücretlerini 2 Temmuz saat 23.59'a kadar ödeyebilecekler.

KPSS ÖN LİSANS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS başvuru işlemleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası (AİS) üzerinden gerçekleştirilecek. Katılacakları oturumları belirleyen adaylar ÖSYM'nin e-ÖDEMELER bölümünden sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacak.