SGK sözleşmeli personel atamaları ne zaman? KPSS-2023/6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS-2023/6 tercih sonuçları gündemde merakla araştırılmaya başlandı. KPSS-2023/6: Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan 5 Ekim itibari ile tercih alınmaya başlanmıştı. Tercih süreci bugün bitiyor. Tercih işlemini gerçekleştiren adaylar gözlerini sonuçlara çevirdi. Peki, KPSS-2023/6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS-2023/6 memur atamaları ne zaman?

KPSS-2023/6 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS-2023/6 tercih sonuçları ile ilgili bir tarih bilgisi paylaşılmadı. ÖSYM'den sonuçlara ilişkin açıklama yapılması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve Sosyal Güvenlik Kurumuna postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sosyal Güvenlik Kurumunun internet sitesinden öğreneceklerdir.

KPSS-2023/6 Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme kapsamında 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplamda 1392 sözleşmeli pozisyona ÖSYM tarafından 5-11 Ekim tarihleri arasında tercihler alınmak suretiyle KPSS puanı baz alınarak yerleştirme işlemi yapılacak.