Kova, Yengeç ve Boğa burcunu kriz anında asla aramayın! Sebebi çok açık

Özel hayatta ya da iş hayatında herkesin kriz anında aradığı birileri vardır. Peki, kriz anında aradığınız kişiler hangi burç? Bunu bilemiyoruz ama kriz anında asla aranmaması gereken burçları listeledik. İşte çözümden çok sorun çıkaran 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Herkesin hayatında bir joker vardır. Muhtemelen bu jokerlere en çok kriz anında ihtiyaç duyarsınız. Peki, çözümden çok sorun çıkaranlar... Bu kişiler kriz çıktığında ya panik yaparlar ya da duygusal olurlar. Acil durumda aniden dikkatleri dağılır. Belki onlara bu durumlarda ne yapmaları gerektiği asla öğretilmemiştir ya da belki de suçlu onların burçlarıdır. İşte astrolojiye göre en çok sorun çıkaran, kriz anında asla aranmaması gereken 3 burç..

EN ÇOK SORUN ÇIKARAN 3 BURÇ

Boğa

Soğukkanlı olan Boğa burcu aklı başında bile olsa kriz anında asla yardımcı olmaz. Özellikle evinde oturuyorsa keyfini bozmaz. Sakin ve aklı başında duruşunu devam ettirir.

Yengeç

Diğer burçlara göre inanılmaz koruyucudurlar. Fakat bu dozu abartıp zararlı olabilirler. Yararlı olmak isterler ama tavsiyelerine uymazsanız sinirlenebilirler. Ayrıca pasif agresiflerdir ve duyguları kontrolden çıkarsa çözümden çok soruna neden olabilirler.

Kova

Kovalar genelde dalgın ve odaklanamamış olurlar. Kovalar genellikle ileri görüşlüdürler ama aynı zamanda kafalarının içinde sıkışıp kalmış olabilirler. Bir kriz meydana gelirse, muhtemelen size tavsiye vermeye çalışacaklardır. Ancak uğraştığınız şeyle alakalı olmama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylüyor.

En korkusuz 5 burç! Onlarda deli cesareti var

Resimde ilk hangi hayvanı görüyorsun? Kişilik testi hafızanızın size yaptığı oyunu söylüyor