Kötü Kan 4. bölüm izle tek parça! Now Kötü Kan son bölüm izle kesintisiz, full HD!

NOW'ın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği iddialı yeni dizisi ''Kötü Kan'' bu akşam 4. bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez'in paylaştığı dizide Oktay'ın katili olduğu zannedilen Yunus yakalanıp kulübe getirilir. Fevzi Oktay'ın cenazesinden sonra onunla bizzat ilgilenecektir. Yunus masum olduğunu, Oktay'ın katilini gördüğünü söyleyince Nazan gerçeğe ulaşmak için babasından acele etmemesini ister...

Kötü Kan 4. bölüm bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal'ın yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınmasıyla, bir yandan bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışmasını, bir yandan da çocuklarına baba olabilmenin sınavını izleyici ile buluşturan dizide bu hafta Fevzi Masa için oğlunun intikamından vazgeçecek midir?

KÖTÜ KAN 4. BÖLÜM İZLE!

KÖTÜ KAN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Oktay'ın katili olduğu zannedilen Yunus yakalanıp kulübe getirilir. Fevzi Oktay'ın cenazesinden sonra onunla bizzat ilgilenecektir. Yunus masum olduğunu, Oktay'ın katilini gördüğünü söyleyince Nazan gerçeğe ulaşmak için babasından acele etmemesini ister.

Şahin işlediği cinayetin vicdan azabıyla ezilmekte, Burhan Kartal'ı Yunus'un ebediyen susturulması gerektiğine ikna etmeye çalışmaktadır. Fevzi'nin Kadriye'yi doğum sonrasında yardımcı olması için Sezen'e göndermesi Türkan'ın dikkatinden kaçmaz.

Oktay'ın ölümü Fevzi ve Behzat'ın arasındaki gerilimi en üst seviyeye taşıyınca, olası bir savaşı durdurmak için Masa üyesi ve Zeynel'in babası Nurettin Masa'nın sulh isteğini Fevzi ve Behzat'a iletir.

Fevzi Masa için oğlunun intikamından vazgeçecek midir? Kartal, Şahin'i kurtarmak için Yunus'un ölmesi dışında bir çözüm yolu ararken Nazan o gece kulübe gelen herkes gibi Şahin'in de Yunus'la yüzleşmesi için gelmesini ister.

Kartal kapıldığı girdabın içinde geçen her dakika yapması gereken zor seçime yaklaşmaktadır: Kardeşi ve ailesi için can almaya hazır mıdır?

Kötü Kan 4. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de NOW'da!