KOSGEB hibe desteği ne kadar? İşte başvuru şartları KOSGEB hibe desteği başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB hibe desteği, küçük ve orta ölçekli ticari işletmelere verilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren KOSGEB, birçok yatırımcı için imkan sağlıyor. KOSGEB hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? KOSGEB hibe desteği ne kadar?

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hibe desteği başvuru şartları merak konusu oldu. 1 Eylül itibarıyla başvurular alınmaya başlandı. Peki, KOSGEB hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? KOSGEB hibe desteği ne kadar? İşte başvuru şartları

KOSGEB HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KOSGEB hibe desteği başvurusu 1 Eylül itibarıyla KOBİ Bilgi Sistemi üzerinden başvuruları almaya başladı.

Ön başvuruları kabul edilen işletmeler, 30 Eylül 2022 tarihine kadar KOSGEB veri tabanına kayıt yaptırarak başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapan işletmeler oluşturulacak kurulda değerlendirmeye alınacak.

KOSGEB HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA

KOSGEB HİBE DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın işbirliğinde bu meslekleri sürdürenlere, istihdam oluşturma şartıyla 250 bin liraya kadar geri ödemesiz destek verilecek.

Destek programından, Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan Geleneksel, Kültürel veya Sanatsal Değeri Olan Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslek Kolları listesinde yer alan alanlarda faaliyet gösteren işletmeler yararlanabilecek.

Ayrıca, işletme sahibinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen sanatçı tanıtma kartına sahip olması veya Yaşayan İnsan Hazineleri Ulusal Envanteri'nde yer alması durumunda da destek programından faydalanabilecek.