Kopuk dizisi nerede çekiliyor? Dizinin Müjde'si Seray Kaya kimdir?

Kopuk dizisi 27 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Farklı hikayesi, sürükleyici konusu ve eğlenceli sahneleri ile izleyenleri adeta ekranlara kilitlemeyi amaçlayan dizide; Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya gibi isimler rol alıyor. Peki Kopuk dizisi nerede çekiliyor ve dizinin Müdje'si Seray Kaya kimdir? Detaylar haberimizde...

Kopuk dizisi, 27 Ocak Cumartesi saat 20:00'da başladı. Yapımcılığını Med Yapım, yönetmenliğini ise Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği dizi birçok insanın ilgisini çekti. Ayrıca Kopuk dizisinin senaryosunu; Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana birlikte kaleme alıyor. Öte yandan dizinin oyuncu kadrosunda; Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya gibi isimler rol alıyor.

Dizi, farklı hikayesi ve sürükleyici konusu ile dikkat çekti. Bu nedenle, ''Kopuk dizisi nerede çekiliyor?'' ve ''Dizinin Müjde'si, Seray Kaya kimdir?'' gibi sorular da sorulabiliyor.

Peki dizinin Müjde'si Seray Kaya kimdir?

SERAY KAYA KİMDİR?

Kopuk dizisinde; Kaan Yıldırım Ferhan/Orhan karakterini, Biran Damla Yılmaz İpek karakterini ve Seray Kaya Müjde karakterini canlandırıyor. Ayrıca dizide; Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli ve Engin Alkan gibi isimler de yer alıyor.

Heyecanla izlenen dizide pek çok insan, ''Dizinin Müjde'si Seray Kaya kimdir?'' sorusunu sorabiliyor. Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Kaya, 2012-2014 yılları yayımlanan Huzur Sokağı adlı dizide ''Rezzan'' karakterini canlandırdı. 2014 ile 2015 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Kocamın Ailesi adlı dizide ''Miray'' karakterini oynadı. 2016-2017 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Gülümse Yeter adlı dizide ''Gül Özdemir'' karakterine hayat verdi. 2017 ile 2020 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Kadın dizisinde ''Şirin Sarıkadı'' karakterini canlandırdı.

2019'da Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminde ''Maria'' karakterini canlandırdı. Kuruluş Osman dizisinde 2020-2021 yılları arasında ''Lena Hatun'' karakterini canlandırdı. 2021-2022 yıllarında ise FOX'ta yayımlanan Mahkum adlı dizide Cemre Uysal karakterine hayat verdi. 2022-2023 yılları arasında Bir Küçük Gün Işığı adlı dizide ''Elif'' karakterini canlandırdı.

KOPUK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kopuk dizisinin başlamasının ardından birçok izleyici dizinin nerede çekildiğini de merak etti. Peki, Kopuk dizisi nerede çekiliyor? 27 Ocak Cumartesi günü izleyicilerle buluşan Kopuk dizisi, İstanbul Tarlabaşı'nda çekiliyor.