Köpek olmak için 20 bin dolar harcadı: Sokakta köpekleri korkutuyor

Japonya'da bir adam köpek olma hayali için 20 bin dolar harcadı. Son derece gerçekçi bir köpek görüntüsüne bürünen adam sokakta köpek gibi dolaşırken gerçek köpekleri korkuttu.

Aksam.com.tr

Japon'ya da bir adam, insan boyutunda bir köpek olmak için 20 bin dolar harcadı. Köpek kıyafetleri ile sokaklarda dolaşan adam Toco adını aldı.

Aksam.com.tr'nin LadBible'dan çevirdiği habere göre, köpek kıyafetleri ile dolaşan adam ilk olarak geçen yıl çekilmiş görüntüleri ile gündem olup manşetlere çıktı.

Geçen yıldan bu yana YouTube kanalı "I want to be a animal" aracılığıyla Toco olarak yaşadığı deneyimleri insanlara aktarıyor

Köpek kostümü ile gezen adam yaptığı son değişimlerle birlikte, uyumak için kendine köpek sandığı satın aldığını ve tasmasını takarak yürüyüşe çıkmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimlediğini açıkladı.

Bugün yayınladığı klibinde köpek kostümlü Toco, dışarıdayken insanlardan ve köpeklerden aldığı tepkileri paylaştı.

'Köpekler ve gerçekçi bir köpek kostümü görünce insanların tepkileri' başlıklı videoda Toco, bir parkta gezintiye çıkarken, insanların onun inanılmaz kostümüne hayran kaldığını ve onun numaralar yapabilmesinden etkilendiklerini aktardı.

Bununla birlikte, köpeklerin ise köpek kostümlü Toco ile tanışmak için daha az heyecanlı göründüğü belirtildi. Bir köpeğin kaçıp tasmasını çekmeden önce onunla ilgilendiği görülebilirken, köpeklerin Toco'dan korktuğu ifade edildi.