Konyaspor - Galatasaray maçı canlı izle! Süper Lig GS maçı saat kaçta?

Konyaspor - Galatasaray maçı canlı izle, GS ilk 11'leri ve Süper Lig GS maçı saat kaçta? gibi sorular, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından aratılıyor. Zira Konya'da Süper Lig şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılar, bugün tekrardan 3 puan için mücadele edecek. Peki; saat kaçta, canlı izlemek nereden mümkün olur ve Galatasaray ilk 11'leri belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Konyaspor - Galatasaray maçı canlı izle, Süper Lig GS maçı saat kaçta, Galatasaray ilk 11'leri belli oldu mu ve Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta? gibi çeşitli sorular birçok futbolsever tarafından merak ediliyor. Zira Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor, sarı-kırmızı ekibi ağırlayacak.

Süper Lig'e galibiyet ile başlayan GS, zorlu Konyaspor engelini 3 puan ile aşmak istiyor. Öte yandan Konyaspor mücadeleyi kaybetmek istemiyor. Peki, Konyaspor - GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur, saat kaçta ve ilk 11'ler belli oldu mu?

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Konyaspor, Trendyol Süper Lig 2. hafta açılış maçında karşı karşıya gelecek.

Konya'da gerçekleşecek mücadele saat 21.00'de başlayacak.

GS - Konyaspor mücadelesini hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Konyaspor ile Galatasaray maçını canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilecekler.

İLK 11'LER BELLİ OLDU MU?

Galatasaray ve Konyaspor 11'leri henüz belli olmadı. Ancak muhtemel 11'ler belli. Ayrıca aşağıda yer alıyor.

Muhtemel Galatasaray ilk 11'leri: Muslera, Köhn, Abdülkerim, Nelsson, Kaan, Torreira, Sara, Mertens, Barış, Ziyech, Icardi.

Muhtemel Konyaspor ilk 11'leri: Slowik, Guilherme, Adil, Damjanovic, Uğurcan, Jevtovic, Ufuk, Pedrinho, Yusuf, Ndao, Umut.