21 Mart Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Konya'da okullar tatil mi?

Konya'da okullar tatil mi, sorusu bugün gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler kar tatiline yönelik açıklama gelip gelmediğini merak etmeye başladı. Bazı illerde devam eden kar yağışının ardından yüz yüze eğitime ara verildi. Konya'da okullar tatil mi? 21 Mart Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Konya'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Bugün Konya'da havanın hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Konya'da okullar tatil mi? 21 Mart Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

KONYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Konya Valiliği'nden okulların tatil olmasına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Detaylar gelince haberimizde yer alacaktır.

21 MART HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara (Edirne hariç), Batı Karadeniz, Orta ve doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Konya, Ankara, Kırşehir, Sivas, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı, ancak Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.