Kolpaçino 4 ne zaman? ''Kolpaçino 4 4'lük'' vizyona girdi mi, konusu ne?

Kolpaçino serisinin dördüncüsü için geri sayım başladı. Geçtiğimiz ay çekimleri tamamlanan Kolpaçino 4'ün başrollerinde Şafak Sezer, Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Ömer Kurt yer alıyor. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman? ''Kolpaçino 4 4'lük'' vizyona girdi mi, konusu ne?

Komedi serisi Kolpaçino'nun sonuncusu "Kolpaçino 4 4'lük" için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kamil Çetin ve Tolga Savu'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ile Şafak Sezer'e ait. Filmde aynı zamanda 4 sürpriz sanatçı da yer alacak. İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil kendilerini oynayacak. Peki, Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek?

"KOLPAÇİNO 4 4'LÜK" VİZYONA GİRDİ Mİ?

Kolpaçino 4 4'lük 24 Kasım'da sinemalarda olacak.

KOLPAÇİNO KONUSU NE?

Kolpaçino'nun yeni filminde; Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder.

Şafak Sezer film ile ilgili olarak "24 Kasım'da hepinizi güldürmeye geliyoruz. Hep beraber eğleneceğimiz bir sinema filmi çektik. 'Yaşasın sinema' diye yemek verdik. Bugün aynı zamanda doğum günüm de kutlanacak. Ben 30 senedir kutlamadım. Polat Yağcı, böyle bir gece organize etti, benim içinde ayrı bir sürpriz oldu." açıklamasında bulundu.