Kod Adı Kırlangıç 4. Bölüm izle Youtube! Kod Adı Kırlangıç 4.Bölüm full izle tek parça!

Kod Adı Kırlangıç 4. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. TRT1 ekranlarının yeni dizisi Kod Adı Kırlangıç'ın oyuncu kadrosunda; Gizem Arıkan, Zeynep Kankonde, Serkan Şenalp, Eray Kaman, Mine Teber, Cemil Şahin, Korhan Herduran ve Ayhan Taş gibi oyuncular yer alıyor. Youtube üzerinden Kod Adı Kırlangıç 4. Bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Kod Adı Kırlangıç 4.Bölüm full izle tek parça!

TRT1'in yeni dizisi Kod Adı Kırlangıç, 4. bölümüyle ekrana geldi. Konusuyla 7'den 70'e her yaş grubundan seyirciye hitap eden dizide teknolojiye karşı ilgi duyan çocukların heyecan yüklü hikayesi ele alınıyor. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği Zera Medya imzalı Kod Adı Kırlangıç'ın 4. bölümünde Takım, Kırlangıç projesini ilerletebilecek mi? İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kod Adı Kırlangıç 4.Bölüm full izleme bağlantısı

KOD ADI KIRLANGIÇ 4. BÖLÜM İZLE YOUTUBE!

Kod Adı Kırlangıç, her Pazar saat 17.15'te TRT1'de...

Kod Adı Kırlangıç, mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi insansız hava araçlarını tasarlayan gençlerin hikayesini ekranlara taşıyor.

KOD ADI KIRLANGIÇ 4.BÖLÜM ÖZET

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kod Adı Kırlangıç dizisinin 4. bölümünde Dağılmak üzere olan Kırlangıç Takımı, Yiğit Efe'nin kaybolan bilekliğini aramak için teknolojik bir cihaz tasarlar. Böylece, birlikte çalışma ve takım olma sınavını başarıyla geçerler.

Takımın üzerinde çalıştığı dronun ilk uçuş denemesini mahallede yapmasıyla heyecan dolu anlar yaşanır. Kırlangıç Takımını dağıttığını ve mahalleden taşınacağını zanneden Aspar ise büyük hayal kırıklığı yaşar.

Şirket'e karşı başarısız olmuştur ve durumu düzeltmek için yeni planlar yapmalıdır. Aspar'ın projeyi ele geçirmek ve takımı engellemek için yeni planı ne? Takım, Kırlangıç projesini ilerletebilecek mi? Mahallelinin eğlenceli dünyası, takımın kendi içinde verdiği mücadele ve sürpriz gelişmeler yeni bölümünde Kod Adı Kırlangıç'ta...

KOD ADI KIRLANGIÇ KONUSU NEDiR?

Mahalle çocuklarının teknolojiye merakları vardır. Drone tasarlamak için yola çıkan bu çocuklara engel çıkarmaya çalışan kötüler de vardır.

KOD ADI KIRLANGIÇ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yiğit Efe - Ali Kayra Gürel

Zeynep - Elif Kurtaran

Tonguç - Göktuğ Yıldırım

Bilge - Ayşegül Kopartan

Bilgin - Ömer Erkan Özhan

Müge - Damla Nida Kurtaran

Şahin - Musa Özgeç

Selim - Serkan Şenalp

Sevgi - Gizem Arıkan

Aspar - Korhan Herduran

Kasap Hasret - Zeynep Kankonde

Bakkal Kamil - Ayhan Taş

Manav Şevket - Cemil Şahin

Ayşe Anneanne - Mine Teber

Girişimci Hüseyin - Eray Kaman

Letafet - Ferzan Hekimoğlu

Arzu - Deniz Haddad

Ahmet Mithat - Cengiz Güleryüz

Asuman - Funda Cansever