Çukur'un yeni adresi konuşulmaya başlandı! Koçovalı efsanesi geri dönüyor

Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli'nin de rol aldığı Çukur dizisi, uzun bir süre önce final yapmıştı. Ancak dizinin tekrardan devam edebileceği konuşuluyor. Pek çok izleyici Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Koçovalı ailesini canlandıran diğer isimleri görmek için sabırsızlanıyor. İşte Çukur dizisi ile ilgili detaylar…

Çukur dizisi yayınlandığı döneme adeta damga vurmuştu. Final yapmasının ardından unutulmayan dizi hem konusuyla hem de oyuncularıyla fazlaca beğenilmişti. Ayrıca dizideki en dikkat çekici karakterler arasından Koçovalı ailesi ön plana çıkıyordu. Nitekim Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in de canlandırdıkları Koçovalı ailesi, dizisinin fazlaca izlenmesine yardımcı oluyordu.

KOÇOVALI AİLESİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Çukur dizisinde dikkat çeken isimlerden bazıları; Aras Bulut İynemli ''Yamaç Koçovalı'', Erkan Kolçak Köstendil ''Vartolu Saadettin'', Kubilay Aka ''Celasun'' ve Cem Uslu ''Metin'' olarak ön plana çıkıyordu.

Çukur dizisinin yeniden başlayabileceği son zamanlarda gündemden düşmüyor. Dizinin sona ermesinin ardından uzun bir zaman geçmesine rağmen herkes Çukur dizisinin yeniden yayınlanabileceğini düşünüyor. Nitekim Çukur dizisinin Disney Plus'ta yeniden çekilmeye başlayabileceği iddiaları da öne sürülüyor.

ÇUKUR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in de rol aldığı Çukur dizisi 4 sezon boyunca devam etmişti. Başarılı oyunculuklarıyla ön plana çıkan Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde canlandırılan Koçovalı ailesinin adeta vazgeçilmez bir parçası haline de gelmişlerdi. Ancak dizinin final yapması pek çok insanın üzülmesine yol açmıştı.

Çukur dizisinin yeniden Disney Plus'ta başlayabileceği iddia ediliyor. Eğer beklenen anlaşma gerçekleşirse 2024 yılında dizinin tekrardan başlayabileceği söylentiler arasında yer alıyor.