Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu afet bölgesine iyilik dağıttı

Oyuncu Sıla Türkoğlu, Ramazan ayını iyilikle karşıladı. 6 Şubat depremlerinden etkilenen afet bölgesine giden Sıla Türkoğlu, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı getirdi ve depremzede çocuklara hediye dağıttı.

AZİME KAHYA

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Doğa' karakterini canlandıran oyuncu Sıla Türkoğlu, gönülleri fethetti. 'Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayı' dedi ve elini taşın altına koydu. 25 yaşındaki oyuncu, depremzede çocuklara ve ailelerine yardım eli uzattı. Sıla Türkoğlu, asrın felaketinden etkilenen Hatay'ın Antakya İlçesi'ne gitti. 'Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği' ile afet bölgesine giden Sıla Türkoğlu, Ramazan ayı için kurdukları ekiple birlikte ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi yardımında bulundu.

Sıla Türkoğlu, minikleri kucağından indirmedi.

ÇOCUKLARLA OYNADI

Oyuncu, daha sonra bir anaokuluna giderek öğrencilerle vakit geçirip, moral verdi. Güzel oyuncu, çocuklara yanında getirdiği hediyeleri dağıttı. Sıla Türkoğlu, gün boyunca okulun bahçesinde miniklerle oyunlar oynayarak birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Oyuncu, asrın felaketi zamanında da bölgeye yaptığı yardımlarla takdir toplamıştı.