Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kızılcık Şerbeti 3. sezon tarihi

Show Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tarihi için araştırmalar hız kazandı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı dizi, muhteşem bir bölümle sezon finali yapmıştı. Haziran ayında sezon finali yapan birçok dizi, Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle yeniden ekrana dönecek. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte beklenen tarih

Kızılcık Şerbeti yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Dizilerin Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara ara vermesinin ardından izleyiciler, takip ettikleri yapımların yeni sezon tarihlerini araştırmaya başladı. 2 sezondur izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, 3. sezonda da Cuma günleri Show Tv'de ekrana gelecek. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kızılcık Şerbeti 3. sezon tarihi

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Haziran'da sezon finali yapan fenomen dizilerin yeni sezonları için geri sayım başladı.

Kızılcık Şerbeti, 66. bölümü ile bomba etkisi yaratan bir sezon finali yaptı. 2 sezonu geride bırakan dizi, 3. sezonu ile yeniden ekranlara gelecek.

Sezon finaliyle gündem yaratan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tarihi henüz netleşmedi.

Dizi geçtiğimiz sezon 15 Eylül tarihinde ekranlara gelmişti. Yeni sezonun da aynı tarihlerde başlaması bekleniyor.

Sevilen dizilerin yeni sezonları yaz tatilinin hemen ardından Eylül ayı itibari ile ekrana gelmeye başlayacak.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 66. Bölümünde (sezon finali); Nilay'ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe'nin dünyasını başına yıkar. Görkem'le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer. Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer'e hem Görkem'e bilenmiştir.

Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez'e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler. Kıvılcım'ın parti sonrasında Rüzgar'ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursema'ya evlenme teklif etmeye karar verir.

Doğa ve Giray'ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır. Ömer ve Kıvılcım'ın Abdullahlar'a yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.

Yabani dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı yayınlandı!