Kızılcık Şerbeti son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti izle 72. bölüm full hd tek parça!

Kızılcık Şerbeti 72. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin ekrana gelen son bölümünde Görkem, Fatih'in ondan uzak durması sebebiyle tepkisini gösterirken, bu durum ikilinin evliliğinde bir krize daha neden oluyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti 72. bölüm izle full hd olarak haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti 72. bölüm izle son bölüm tek parça

Kızılcık Şerbeti, 72. bölümüyle ekrana geldi. Abdullah Pembe'ye Alev bebek ile evden gideceğini söylüyor. Fatih'in bir planının olduğunun öğrenilmesi ise kafalarda soru işareti bırakıyor. Bu planın Doğa ile ilgili olup olmadığı heyecanla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti 72. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti son bölüm izle full hd tek parça

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM İZLE SON BÖLÜM

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği "Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölümünde; Ömer ve Abdullah arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken, Cemal'in Kıvılcım'ın telefonuna yüklediği casus programı yeni bölüme olan merakı arttırıyor. Nursema'nın Firaz'dan yardım istemesi akılları karıştırırken, Abdullah Pembe'ye Alev bebek ile evden gideceğini söylüyor. Fatih'in bir planının olduğunun öğrenilmesi ise kafalarda soru işareti bırakıyor. Bu planın Doğa ile ilgili olup olmadığı heyecanla bekleniyor.

Görkem, Fatih'in ondan uzak durması sebebiyle tepkisini gösterirken, bu durum ikilinin evliliğinde bir krize daha neden oluyor. Ömer ve Abdullah arasındaki gerilim hız kesmeden devam ederken, Cemal'in Kıvılcım'ın telefonuna yüklediği casus programı yeni bölüme olan merakı arttırıyor. Nursema'nın Firaz'dan yardım istemesi akılları karıştırırken, Abdullah Pembe'ye Alev bebek ile evden gideceğini söylüyor. Fatih'in bir planının olduğunun öğrenilmesi ise kafalarda soru işareti bırakıyor. Bu planın Doğa ile ilgili olup olmadığı heyecanla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölümünde; Görkem, ince planlarını yavaş yavaş hayata geçirecektir. Bu arada Mustafa ve Nilay'ın arasını bozmak için başlattığı olayları da tüm hızıyla devam ettirmektedir. Gidişattan şüphelenen Fatih durumu anlamaya çalışsa da çok net bir bilgiye ulaşamaz. Ömer'in, Cansu ile ilişkisi günden güne ilerlemekte olsa da daha...

Cemal'in, Kıvılcım'a olan takıntısı, onu birlikte olmaya razı etme çabası katlanarak büyüyordur. Henüz kimse durumun farkında olmasa da olaylar geri dönülmez bir noktaya yavaş yavaş ilerlemektedir.

Giray'ın babasının vefatı Giray, Heves ve Doğa ilişkilerinin dengesini kökten değiştirecektir.

Nursema'yı evden uzaklaştırmayı kafasına koyan Görkem, ince planlarını yavaş yavaş hayata geçirecektir. Bu arada Mustafa ve Nilay'ın arasını bozmak için başlattığı olayları da tüm hızıyla devam ettirmektedir. Gidişattan şüphelenen Fatih durumu anlamaya çalışsa da çok net bir bilgiye ulaşamaz.

Ömer'in, Cansu ile ilişkisi günden güne ilerlemekte olsa da daha hiç kimse çok büyük bir engelin farkında değildir.