Kızılcık Şerbeti fragmanı | Doğa'nın şartı ne? Fatih'e gerçekten dönecek mi? Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı izle

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı | Cuma akşamları reyting rekorları kırmaya devam eden, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi Kızılcık Şerbeti'nde Giray ve Doğa'nın yakınlaşmasını kabullenemeyen Fatih, Doğa'ya hesap sormuş bunun üzerine Doğa'dan tokatı yemişti. Doğa'yı bir türlü aklından çıkaramayan Fatih bu hafta dizinin son sahnesinde Doğa'ya ''Ben Seni, seninle olan hayatımı geri istiyorum.'' dedi. Doğa ise ''Kabul ederim, ama bir şartla'' dedi. Peki, Doğa'nın şartı ne? Fatih'e dönüyor mu? Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Dizide bu hafta Giray ile daha çok vakit geçirmeye başlayan Doğa, Giray'a iyice tutuldu. Fatih ise tam aksine Doğa'nın yasını tutmaya başladı. Doğa'nın kendisine geri dönmesini isteyen Fatih Görkem'e rağmen dayanamayıp Doğa'nın karşısına çıktı ve ona kendisine geri dönmesini istediğini söyledi. Bu sözler karşısında şok olan Doğa ise izleyicileri çok şaşırtan cevabını verdi. Doğa bir şartla kendisinin teklifini kabul edebileceğini söyledi. Peki, Doğa'nın şartı ne? Gerçekten Fatih'e geri dönecek mi? Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı çıktı mı?

KIZILCIK ŞERBETİ 64. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm 1. fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti fragmanları izlemek için tıklayın.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 63. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Görkem'in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, her ne kadar amcasından şüphelenmese de onu kontrol etmek isteğinin de önüne geçemez.

Kızılcık Şerbeti 63. bölüm izle tek parça! Show Tv Kızılcık Şerbeti 63. son bölüm izle full HD!

Kıvılcım yeni işine adapte olmaya çalışmakta, bu konuda en büyük yardımı da Ömer'den görmektedir.

Nursema'nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri Rüzgar'ı çileden çıkarmaktadır. İşi hızlandırmak için yaptığı tüm çabalar boşa gitmektedir. Sonunda dayanamayıp konuşmak için Abdullah'ın yanına gider.

Abdullah'ın eve geç gelmelerinin sıklaşması Pembe'yi çok rahatsız etmeye başlamıştır. Bir şeylerden şüpheleniyor ama kondurmak istemiyordur.

Nilay'ın pişik kremi için yapılan lansman gecesi başta Ünallar olmak üzere tüm tanıdıkları bir araya getirir.

Fatih'in, Doğa konusundaki kafa karışıklığı artmıştır. Bu konuda harekete geçmeye karar verir.

Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma 20.00'de Show TV'de!