Kızılcık Şerbeti fragman | ''Siz iki yüzlü müsünüz?'' Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. Fragmanı

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde heyecan devam ediyor. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Alev ve Abdullah gizli saklı barışmış, Görkem ise annesinin ölümüyle yıkılmıştı. Kızılcık Şerbeti 60. bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un konuşması dikkat çekerken, Görkem Pembe hanıma ''Siz iki yüzlü müsünüz'' sözü damga vuruyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. fragmanı

Kızılcık Şerbeti fragman | Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Umut ile arasındaki sorunu çözmek için eve giden Nursema, karşılaştığı sahneyle yıkılmıştı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. Fragmanında yaşanan gelişmeler, dizinin yeni bölümüne dair heyecanı arttırdı. Fatih'in Doğa'yı başkasıyla görmesi Görkem'le tartışmalarına neden oluyor. İşte Kızılcık Şerbeti 60. Bölümden 1. fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 60. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Görkem'in eve sarhoş gelmesinin ardından gelişen olaylar, Kızılcık Şerbeti 60. Bölümde neler yaşanacağına dair merakı artırdı. Show TV'nin yapımını Gold Film'in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 60. bölümünden ilk fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ 60. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 60. bölümüyle 26 Nisan Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 59. Bölümünde; Alev'in, Pembe'yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır.

Nursema ve Umut'un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut'un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut ise gelişmelerden Rüzgar'ı sorumlu tutar.

Nilay'ın heyecanla beklediği Dna sonuçları nihayet çıkar.

Çimen'in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır.

Görkem'in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller.

Son bir kez konuşmak için Umut'un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır.