Kızılcık Şerbeti fragman | Fatih Görkem'den boşanacak mı? Kızılcık Şerbeti 62. bölüm fragmanı

Ekranları kasıp kavuran Kızılcık Şerbeti 61. bölümü ile ekrana geldi. Diziyi soluksuz takip edenler 62. bölüm fragmanı ile ilgili aramalara başladı. Görkem tavırları ile Ünallar ailesinde herkesi karşısına almayı başarırken, yavaş yavaş Fatih'le de araları açılmaya başladı. Özellikle Doğa konusunda. Fatih, Doğa'nın bir başkası ile mutlu olma düşüncesini kaldıramadı. Doğa'yı takip eden Fatih, gördükleri karşısında buz kesti. Doğa'yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşayan Fatih gördüğü sahne ile iyice yıkıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti 62. bölüm fragmanı çıktı mı? Kızılcık Şerbeti 62. bölümde neler olacak?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti 61. bölümü ile Show Tv ekranlarında yayınlandı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın kadrosunda yer aldığı dizi Kızılcık Şerbeti'nde geçtiğimiz hafta Doğa'nın bir sevgilisi olduğunu öğrenen Fatih, onu takip etmeye başladı. Yakınlıklarına da yakından şahit olan Fatih sinirden küplere bindi. Görkem'in de tavırlarına dayanamayan Fatih'in pişman olacağı günler yaklaşıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 62. bölüm fragmanı çıktı mı? Kızılcık Şerbeti 62. bölümde neler olacak?

KIZILCIK ŞERBETİ 62. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Kızılcık Şerbeti fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti fragmanları izlemek için tıklayın.

Kızılcık Şerbeti 62. bölümü ile 10 Mayıs Cuma akşamı Show Tv'de!

KIZILCIK ŞERBETİ 61. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 61. Bölümünde; Alev'in sinirlenip Ömer'e, Abdullah'la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir.

Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev'in peşine Zülkar'ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe'ye küçük de olsa bir ders verecektir. Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir.

Sönmez'in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa'yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Fatih'in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir.

Giray'ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak çok keyifli bir gün geçireceklerdir.

Kıvılcım'ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler.

Fatih ise Doğa'yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.