Kızılcık Şerbeti fragmanı | Çifte ayrılık: Kıvılcım Ömer'den, Fatih Görkem'den boşanıyor! Kızılcık Şerbeti 66. bölüm fragmanı izle

Kızılcık Şerbeti fragman | Kızılcık Şerbeti'nde çifte ayrılığın ayak sesleri geliyor. Kıvılcım'ın Ömer'den, Fatih'inde Görkem'den boşanması sonrası neler olacağı merakla bekleniyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizide bu hafta Ömer ve Görkem'in ilişkisi ortaya çıktı. Ünallar Görkem'den kurtulup muratlarına erecek ancak Abdullah beyin kardeşi Ömer'inde hem itibarı hem de Kıvılcım'la olan evliliği bitecek. Fatih ve Kıvılcım'ın bu gerçeği öğrendikten sonraki tepkileri milyonlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm fragmanı çıktı mı?

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta bombalar patladı. Görkem çıkardığı sorunlarla ve etrafına saçtığı huzursuzluklarla her geçen gün Fatih başta olmak üzere tüm Ünalları kendinden soğuttu. Nilay'ı kendine düşman eden Görkem'in sonu yine Nilay'ın elinden oldu. Nilay'ın ulaştığı Ömer ve Görkem'in görüntüleri patladı. Deprem etkisi yaratan bu görüntüleri gören Kıvılcım ve Fatih'in bir an önce boşanacağı tahmin ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm fragmanı çıktı mı?

KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Kızılcık Şerbeti 66. bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİ FRAGMANI | "KARINLA, AMCANI GÖR!"

Kızılcık Şerbeti fragmanları izlemek için tıklayın.

KIZILCIK ŞERBETİ 65. BÖLÜM ÖZETİ

Görkem'in, Nilay'a kendisini dövdüğünü söyleyerek iftira atması Ünal ailesini ikiye bölecek, aile içinde ciddi tartışmalara neden olacaktır.

Kızılcık Şerbeti 65. bölüm izle full HD! Görkem ve Ömer ifşa oldu! Kızılcık Şerbeti SON bölüm izle tek parça, CANLI!

Doğa ve Giray'ın ilişkisi günden güne gelişmekte, Giray her konuda Doğa'ya yardımcı olmaktadır.

Sönmez'in telefonla dolandırılması çok moralini bozar. Kızları ve torunları onu ayağa kaldırmaya çalışsa da Sönmez kendini berbat hissetmektedir.

Alev'in rahatsızlanması sonucu onu hastaneye götüren Abdullah, Pembe'ye yakalanmaktan kıl payı kurtulur.

Lokantanın geceleri Kayhan tarafından gizlice işletildiğini öğrenen Zülkar, Pembe'yi durumdan haberdar eder.

Kıvılcım'ın doğum günü partisinde bir araya gelen Nursema ve Rüzgar, birbirlerini ne kadar özlediklerini fark ederler.

Görkem'den intikam almaya ant içen Nilay'ın ayağına bunu yapması için büyük bir fırsat gelir.

Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.