Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm Fragmanı | Abdullah, Alev'den ayrılıyor! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm 1. fragman

Kızılcık Şerbeti fragman | Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Alev ve Pembe arasında yaşananlar, kısa bir sürede felaketle sonuçlanmıştı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Abdullah bey, Alev ve Pembe arasında yaşananların ardından Alev'den ayrılıyor... İşte Kızılcık Şerbeti 57. Bölümden 1. fragman

Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde heyecan devam ediyor. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Alev ve Pembe arasında yaşanan çekişme, bir felaketle sonuçlanmıştı. Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanında ise yaşananların ardından Abdullah, Alev ile olan ilişkisine son veriyor. İşte Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm 1. fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ 57. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti, heyecanla beklenen yeni bölümüyle 29 Mart Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanında Pembe'nin başına gelen olaydan sonra Abdullah'ın Alev'e karşı olan tavrı değişiyor. Alev'e "Bitti" diyen Abdullah bey, artık Pembe'nin tarafına geçiyor.

Diğer yandan Rüzgar, Kıvılcım'a Nursema'ya karşı hisleri olduğundan bahsederken Umut duyuyor. Sinirden deliye dönen Umut, Rüzgar'ı tehdit ederek Nursema'yı kovmasını emrediyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 56. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 56. Bölümünde; Alev'in (Müjde Uzman) bavuluna alarak Abdullah'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) evine gelmesiyle herkes büyük bir şok yaşarken, en sakin kalan kişi Pembe (Sibel Taşçıoğlu) olacaktır.

Onun bu eve kendisini huzursuz etmek için geldiğinin farkındadır ve Alev'i canından bezdirmeye ant içer. Bütün bu kaotik ortama dayanamayan Abdullah ise evi terk ederek Ömer'in yanına yerleşir.

Kıvılcım'a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda ona hayatının dersini verecektir. Fatih ve Görkem'in ilişkisi çok mutlu bir şekilde devam ederken aileler de bu durumdan hoşnuttur.

Aile geçmişini sorgularken evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa'dan yardım ister. Nursema ve Umut, evliliklerini kurtarmak için herkesten uzaklaşmaya karar verirler.

Alev ve Pembe'nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanır.

Kızıl Goncalar 12. Bölüm 2. Fragmanı | ''Beni Zorladı!'' Kızıl Goncalar fragman izle 12. Bölüm!

Bahar fragman | Parla, Timur'un Kızı! Bahar 7. Bölüm 1. Fragmanı

Hudutsuz Sevda fragman | Ceylan, Zeynep'i öldürecek mi? Hudutsuz Sevda 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?