Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? RTÜK durdurma cezası vermişti! İşte son bilgi!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamlarının gözde yapımları arasında yer alıyor. Her bir karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yapımın senaryosunu Melis Civelek'in kaleme alıyor. Geçtiğimizde günlerde RTÜK, Kızılcık Şerbeti dizisine 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verdi. Bunun üzerine izleyiciler Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılan konulardan oluyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in oyuncu kadrosunda yer aldığı yapım, cuma akşamları izleyiciyi ekran başına sabitliyor. Dizi geçen haftalarda RTÜK tarafından 5 hafta durdurma cezasına çarptırılmıştı. Kızılcık Şerbeti yeni bölümüne dair detaylar sizlerle...

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI?

28 Ekim 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen dizi Kızılcık Şerbeti, son haftalarda dikkat çeken senaryosuyla izleyiciyi etkiledi. Bu sebeple reytinglerde rakiplerini geride bırakmayı başardı.

RTÜK, Kızılcık Şerbeti dizisine 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verdi. Gelen iddialara göre, Show TV avukatları itiraz haklarını kullandı. Yüksek mahkeme heyeti yapılan itirazları değerlendirdi. Mahkeme, yürütme kararı için RTÜK'ten belge talep etti.

Bu sebeple sürecin uzun olacağı düşünülerek dizinin bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyor.