Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm 2. Fragman | “Bu hayatta bana hesap soracak son kişi sensin!”

Kızılcık Şerbeti 72. bölümden 2. fragman yayınlandı. Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölüm 2. Fragmanına Fatih'in Görkem'e söylediği “Bu hayatta bana hesap soracak son kişi sensin!” sözü damga vurdu. Abdullah bey ise Pembe'ye kızını da alıp evden gideceğini söylüyor. İşte Kızılcık Şerbeti 72. bölümden ilk fragman

Kızılcık Şerbeti dizisinin 72. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Tanıtımda kocasının başkasıyla bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Görkem Fatih'ten hesap sorarken, Fatih'in ona rest çekmesi dikkat çekiyor. Öte yandan Mustafa'nın görüştüğü kızı gören Fatih, abisinden şüpheleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 72. bölüm 2. fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM 2. FRAGMAN | "BU HAYATTA BANA HESAP SORACAK SON KİŞİ SENSİN!"

Kızılcık Şerbeti 72. bölümüyle 18 Ekim Cuma akşamı Show Tv'de...

KIZILCIK ŞERBETİ 72.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanında bir kadının Fatih'e "Hoş geldin sevgilim" demesi ve yakınlaşmaları dikkat çekiyor. Görkem'in aldatıldığını öğrendiğinde yapabilecekleri ise yeni bölüme dair merak uyandırıyor.

Kocasının başkasıyla bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Görkem Fatih'ten hesap sorarken, Fatih'in ona rest çekmesi dikkat çekiyor.

Fatih'in Görkem'e söylediği "Bu hayatta bana hesap soracak son kişi sensin!" sözü ise Kızılcık Şerbeti 72. Bölüme dair heyecanı arttırıyor.

Öte yandan Giray'ın babasının tüm mirasını üniversitedeki burslu öğrencilere bırakması Giray ve sevgilisinin yüzüne tokat gibi çarpıyor.