Kızılcık Şerbeti izle 70. bölüm full hd tek parça! Kızılcık Şerbeti 70. bölüm izle son bölüm!

Kızılcık Şerbeti 70. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Abdullah, Pembe'ye geçmişi telafi edeceğini söylüyor. Ünallar'ın evine Alev bebeğin bakıcısı olarak gelen Meri'ye, Pembe'nin diğer çalışanlara davranıldığı gibi davranılacağını söylemesi dikkat çekiyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti 70. bölüm izle full hd olarak haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti 70. bölüm izle son bölüm tek parça

Kızılcık Şerbeti, 70. bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin son bölümünde Görkem'in planı doğrultusunda Mustafa'nın arabasına bir kadın çarparken, Görkem'in asıl planın ne olduğu merak konusu oluyor. Kızılcık Şerbeti 70. Bölüme damga vurdu. Kızılcık Şerbeti 70. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti son bölüm izle full hd tek parça

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜM İZLE SON BÖLÜM!

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği "Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜM FULL İZLE (YOUTUBE)

KIZILCIK ŞERBETİ 70. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 70. Bölümünde Pembe kapısına gelip yardım isteyen Abdullah'ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın çok da kolay olmayacağının altını çizer.

Metehan'ın kız arkadaşıyla buluşmaya giden Ömer, yıllar önceki sevgilisini, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısında bulur. Bu tesadüf hepsi için şaşırtıcıdır.

Bebek Alev'in tekrar evden alınışı başta Sönmez olmak üzere hem Kıvılcım hem de Meri için sarsıcı olmuştur. Çözüm Meri'den gelir. Bakıcı olarak Ünallar'ın evine gidecektir. Fikrini Abdullah'a açacak o da Nursema'nın yardımıyla bu işi oldurmaya çalışacaktır.

Kıvılcım yeni işinden de yeni arkadaşı Cemal'den de çok hoşnuttur. Ancak işten birinin kutlamasına çıktıklarında Ömer ile rastlaşması tüm dengesini sarsacaktır. Hem Fatih'in hem Doğa'nın evliliklerinde sorunlar vardır. Sorunlardan bunaldıkları bir akşam yüz yüze gelmeleri yeni dönüşümlerin habercisi gibidir.

Show TV'nin, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör'ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölümü yayınlandı.

Yayınlanan son bölümde Görkem'in planı doğrultusunda Mustafa'nın arabasına bir kadın çarparken, Görkem'in asıl planın ne olduğu merak konusu oluyor. Kıvılcım ve Cemal'in birlikte katıldığı etkinlikte Cemal ve Ömer'in konuşmaları aralarında gerilim yaşanacağının sinyallerini veriyor.

Doğa'nın her zaman Fatih'le gittikleri kafeye gittiğinde Fatih ile karşılaşmaları ise büyük bir sürprize imza atıyor.