Kızılcık Şerbeti 68. bölüm izle tek parça! Show Kızılcık Şerbeti son bölüm izle kesintisiz!

Show Tv'nin başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz cuma yeni sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümü ile tüm kategorilerde birinci olan Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta Abdullah bir yandan kızını yanına almak için çabalarken bir yandan da Pembe'nin açmış olduğu dava ile uğraşmaktadır. Bu arada babasının şirket hisselerini dağıtırken kendine haksızlık ettiğini öğrenen Mustafa, ona karşı cephe alır. Bu durum şirkette olduğu kadar Ünallar'ın evinde de büyük fırtınalara neden olacaktır...

Show TV'nin, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör' ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti" bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizide bu akşam Kocasını geri kazanmak için her yolu deneyen Görkem bu sefer de şirketteki karışıklıktan yararlanmak isteyecektir...

KIZILCIK ŞERBETİ 68. BÖLÜM İZLE!

KIZILCIK ŞERBETİ 68. BÖLÜM ÖZETİ

Giray'ın üvey annesi Heves ile ilişkisi olduğundan haberdar olmayan Doğa, evliliğinin rayında gittiğini düşünmekte ve böyle sürmesi için çaba harcamaktadır.

Pembe boşanma davası için kolları sıvamıştır. Abdullah bir yandan kızını yanına almak için çabalarken bir yandan da Pembe'nin açmış olduğu dava ile uğraşmaktadır. Bu arada babasının şirket hisselerini dağıtırken kendine haksızlık ettiğini öğrenen Mustafa, ona karşı cephe alır. Bu durum şirkette olduğu kadar Ünallar'ın evinde de büyük fırtınalara neden olacaktır.

Cemal ve Kıvılcım arkadaşlığı yavaş yavaş gelişmektedir.

Bebek Alev'in velayeti konusunda bir şey yapamayacağını anlayan Kıvılcım, bebeği Abdullah'a teslim eder.

Kocasını geri kazanmak için her yolu deneyen Görkem bu sefer de şirketteki karışıklıktan yararlanmak ister.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLMUŞTU?

Dizinin yayınlanan bölümünde, Ömer ve Görkem'in geçmişte yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasının ardından heyecanla beklenen yüzleşmeler gerçekleşti. Kıvılcım, yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından eşyalarını toplamak için gittiği evde Ömer'le yüzleşti. Ömer'e onu aldattığını itiraf eden Kıvılcım, boşanmak istediğini söyledi. Kıvılcım'ın yeni tanıştığı Cemal ile arasında yaşananlar ise merak konusu oldu.

İki kardeşin karşı karşıya geldiği bölümde Abdullah, Ömer'e şirketten çekilmesini söyleyerek adeta savaş açtı.

Zaman atlamasıyla devam eden diziye doğumda hayatını kaybeden Alev'in ailesinin yaşadığı büyük acı damga vurdu. Duygusal anların ekrana geldiği bölümde, Alev bebeği almak isteyen Abdullah karşısında Kıvılcım ve Sönmez'i buldu.

Giray'ın evlenme teklifini kabul eden Doğa, Giray'ın üvey annesi Heves'le birlikte yaşamaya başladı.

Ekrana gelen flashback sahnesiyle Giray'ın, Doğa'yla neden evlendiği ortaya çıkarken bölümün final sahnesine Giray ve Heves'in yakınlaştığı anlar damga vurdu.

Arka Sokaklar 682. bölüm izle tek parça! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz!

20 Eylül 2024 reyting sonuçları | Arka Sokaklar, Kötü Kan, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti reyting sonuçları nasıl? Zirvede kim var?

Yalı Çapkını fragmanı | Diyar'la Sinan'a kapı göründü! Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanı izle!