Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 64.bölüm full hd tek parça! Kızılcık Şerbeti 64. bölüm izle!

Kızılcık Şerbeti 64. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay'ın dahil olması çatışmayı çok büyük bir boyuta taşıyacaktır. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 64. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 64.bölüm full hd tek parça!

Kızılcık Şerbeti, 64. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Görkem'in Nilay'a iftira atmak için kendine zarar vermesi izleyenleri şoke etti. Doğa'nın Fatih'e rest çekmesi ise herkese rahat bir nefes aldırdı. İşte izleyemeyenler için Kızılcık Şerbeti son bölüm izleme bağlantısı. Kızılcık Şerbeti 64. bölüm izle full hd tek parça!

KIZILCIK ŞERBETİ 64. BÖLÜM İZLE

Kızılcık Şerbeti, heyecanla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Kızılcık Şerbeti 65. Bölüm Fragmanı | "Avcuma düştü bir kere..." Kızılcık Şerbeti 65. Bölüm 1. Fragmanı

Abdullah Bey'in Nursema'ya beraber çalışmayı teklif ettiği Kızılcık Şerbeti 64. Bölümde Alev'in Ömer ve Kıvılcım'ın evindeki aile buluşmasına aniden gelmesi gerilimi artırıyor. Nursema'yı ilişkiye ikna etmeye çalışan Rüzgar'a, Nursema ''Bizim aramızdaki engeller aşılamaz.'' diyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 64. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 64. bölümde Doğa'nın yeniden bir araya gelmek için istediği şartı yerine getirmekten zorlanan Fatih'i zor günler beklemektedir.

Rüzgar'ın, Abdullah ile konuşması Nursema'yı çok zor durumda bırakır. Abdullah kızının kanalda çalışmasına kesinlikle izin vermez. Rüzgar yaptığı hatayı anlamıştır ancak artık çok geçtir.

Çimen, Kıvılcım'ın asistanı olarak şirkette çalışmaya başlar. Kıvılcım ve Çimen'in şirkette olması, Abdullah ve Ömer'in arasındaki ipleri git gide germektedir.

Nilay adını verdiği kremin üretim aşamasını da yakından takip etmektedir.

Kıvılcım ve Ömer'in Ünal ailesini eve yemeğe davet etmesi büyük bir sürpriz ile sonlanacaktır.

Nursema'nın alacağı bir ödül için Ünallar törene hep birlikte gider.

Pembe kızını yeniden evlendirmek için harekete geçer ancak tüm çabaları Nursema tarafından bertaraf edilir.

Pembe ve Görkem arasındaki gerginliğe Nilay'ın dahil olması çatışmayı çok büyük bir boyuta taşıyacaktır.

Görkem ile Ünallar arasında sular durulmazken; Fatih, Doğa'ya onu sevdiğini söylüyor ancak beklediği karşılığı alamıyor.

Nilay ile Görkem arasındaki hararetli tartışma sonucunda neler yaşanacağı izleyicide büyük merak uyandırıyor. Görkem'in Nilay'ın karşısında kendi kendine saldırdığı ve ardından yardım istediği anlar Kızılcık Şerbeti 64. bölüme adeta damgasını vuruyor.