Kızılcık Şerbeti 60. bölüm izle tek parça! Fatih, kıskançlık krizine girdi! Kızılcık Şerbeti 60. bölüm izle full hd!

Cuma akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen ve reytingleri toplayan dizi Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Nursema ve Umut boşanma kararı ayrıldı. Doğa ve Giray'ın da arası git gide ısınırken, Görkem Ünallar ailesini şoke etmeye devam etti. Dizide bu hafta çarpıcı gelişmeler ekrana gelecek. Gökhan'ın yalanı ortaya çıkacak. Kıvılcım kızı Çimen'i o evden kurtaracak. Doğa'nın sevgilisi olduğunu düşünen Fatih de kıskançlıktan kuduracak. İşte Kızılcık Şerbeti 60. bölüm full HD izleme linki...

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm dün akşam Show Tv ekranına geldi. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın kadrosunda yer aldığı dizi Kızılcık Şerbeti'nde bu hafta yine bombalar patlayacak. Görkem dişlerini çıkardıkça Ünallar cephesinde Doğa kıymete binecek. Doğa'nın Giray'la görüştüğünü öğrenen Fatih de kıskançlık krizine girecek. İşte Kızılcık Şerbeti 60. bölüm izleme bilgileri...

KIZILCIK ŞERBETİ 60. BÖLÜM İZLE

KIZILCIK ŞERBETİ 60. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin 60. Bölümünde; Umut'un kendisini aldattığını gözleriyle gören Nursema onu terk eder ve hızlıca boşanma yoluna girer.

Kızılcık Şerbeti fragman | Ömer'in Görkem'le geçmişi ortaya çıkıyor! Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanı izle

Abdullah ve Alev'in ilişkileri gözlerden uzak bir şekilde gayet iyi gitmektedir. Ancak bu ikili hayat, Abdullah'ı yer yer çok zorlamaktadır. Özellikle doğum gününün kutlanmak istemesi büyük sorun yaratacaktır.

26 Nisan reyting sonuçları | Yalı Çapkını, Gaddar, Kızılcık Şerbeti reyting sıralaması! Zirvede kim var?

Gökhan'ın boşanmış ancak bunu gizliyor olduğunu öğrenen Kayhan, kızı Çimen'i bu sahte hayattan çıkarmak ister. Bu konuda tabii en büyük yardımcısı Kıvılcım olacaktır.

Giray ve Doğa arkadaşlığı devam etmektedir. Bu arkadaşlığı öğrenen Fatih'in duruma bozulması Görkem'i çok rahatsız eder, aralarında tartışma çıkar. Her şeye rağmen Fatih gerçeği öğrenmek için Doğa'yı takip ettirmeye başlar.

Metehan'ın arabasıyla dahil olduğu yeni grubunda başı ciddi derde girer.

Bir davette karşılaşan Alev ve Ömer'in atışmaları hiç de hoş olmayan bir şekilde son bulacaktır.