Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 59.bölüm full hd tek parça! Kızılcık Şerbeti 59. bölüm izle!

Kızılcık Şerbeti 59. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Görkem'in eve sarhoş gelmesi Ünalların evinde büyük bir tepkiye yol açarken, Umut ile arasındaki sorunu çözmek için eve giden Nursema, karşılaştığı sahneyle yıkılıyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 59. bölüm izle full hd tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti, 59. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Alev'in Pembe'yi itmediğini öğrenen Abdullah, Alev ile ilişkilerini gizli bir şekilde devam ettirme kararı alır. Görkem ise eve sarhoş gelmesinin sabahında annesinin ölümüyle yıkılır. Peki yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti 59. bölüm izle full hd tek parça!

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Kızılcık Şerbeti'nin 59. bölümde Nursema'nın "Boşanmak istiyorum" sözü damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti, heyecanla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Kızılcık Şerbeti fragman | "Siz iki yüzlü müsünüz?" Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm 1. Fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde; Pembe'yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamaya çalışan Alev, en büyük desteği hiç beklemediği bir anda sürpriz bir isimden görür. Pembe'nin başına gelen olaylardan sonra ilişkilerini sonlandıran Alev ve Abdullah barışır.

Kızılcık Şerbeti'nin 59. Bölümünde; Alev'in, Pembe'yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır.

Nursema ve Umut'un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut'un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut ise gelişmelerden Rüzgar'ı sorumlu tutar.

Nilay'ın heyecanla beklediği Dna sonuçları nihayet çıkar.

Çimen'in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır.

Görkem'in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller.

Son bir kez konuşmak için Umut'un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Gaddar fragman 14 | Aydan ile Dağhan KAÇIRILDI! Gaddar 14. Bölüm Fragmanı

Kızıl Goncalar 15. Bölüm 2. Fragmanı | "Yanacaksın!" Kızıl Goncalar fragman izle (15. Bölüm)