Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm Fragmanı | Pembe, Görkem'i şikayet ediyor! Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm 1. fragman

Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde heyecan devam ediyor. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Görkem ve Pembe arasında geçen konuşma izleyenleri şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti 58. bölüm fragmanında ise yaşananların ardından Pembe hanım yeni gelinini şikayet etmeye başlıyor. İşte Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm 1. fragmanı

Kızılcık Şerbeti fragman | Show Tv'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Fatih ve Görkem evlenmiş, ertesi sabah Görkem, Pembe'ye gerçek yüzünü göstermişti. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Pembe, Fatih'e Görkem'i şikayet eder. O sırada içeri giren Görkem, "İspiyon vakti mi?" diye sorar. İşte Kızılcık Şerbeti 57. Bölümden 1. fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 58. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti, heyecanla beklenen yeni bölümüyle 5 Nisan Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Kızılcık Şerbeti 58. Bölümden olay fragman! | "Senin arkanda durmayacağım" Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm 2. Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 58. bölüm fragmanında Pembe'nin Fatih'e şikayetleri başlıyor. Görkem; Pembe hanımın hakkından gelirken, Doğa yeni bir aşka yelken açıyor.

Diğer yandan Rüzgar, Nursema'ya karşı hisleri olduğunu söylüyor. Umut, Rüzgar ve Nursema arasında neler yaşanacağı merak ediliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 57. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti'nin 57. Bölümünde; Alev'le (Müjde Uzman) itişmeleri sonucu merdivenlerden düşen Pembe'yi (Sibel Taşçıoğlu), Alev'in bilerek ittiğini Mustafa'dan duyan Abdullah, Alev ile ilişkisine son verir. Alev kendi evine döner.

Alev'le itişmeleri sonucu merdivenlerden düşen Pembe'yi, Alev'in bilerek ittiğini Mustafa'dan duyan Abdullah, Alev ile ilişkisine son verir. Alev kendi evine döner. Oysa Mustafa, Nilay'ın dolduruşuna gelmiş ve annesine yardım etmek için bu yalanı söylemeye mecbur kalmıştır. Çimen yeni hayatında zorlanmakta, alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekmektedir. Annesinin bu konuda taviz vermemesi de onu çok üzmektedir.

Ömer ve Kıvılcım birlikte yaşamaya karar verirler, Kıvılcım, Ömer'in evine taşınır. Nursema'ya olan ilgisini Kıvılcım'a itiraf eden Rüzgar, bunun Umut tarafından duyulacağını hiç hesaba katmamıştır. Evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa'yı da yanına alarak Giray'ın karşısına çıkar. Fatih ve Görkem büyük bir düğünle evlenirler. Ancak ertesi sabah Ünal ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir.