Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 56.bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti 56. bölüm izle full hd tek parça!

Kızılcık Şerbeti 56. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Alev ve Pembe'nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanacaktır. Abdullah Bey evi terk eder. Bu işin sonunda pes eden kim olacaktır? Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 56. bölüm izle full hd tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti, 56. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ekrana gelen son bölümünde iş yerini kullanılamaz halde bulan Alev, Pembe'den intikam almak için evlerine giderek, "Cici anneniz olarak artık buradayım!" dedi. Pembe, Abdullah, Fatih, Mustafa ve Nilay'ı adeta şoke etti. Peki yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti 56. bölüm izle full hd tek parça!

KIZILCIK ŞERBETİ 56. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

Kızılcık Şerbeti, heyecanla beklenen sezon yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de Show TV'de!

Kızılcık Şerbeti'nin 56. bölüme Pembe'nin Alev'e söylediği "Ben pes etmem ama ettiririm!" sözü damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti fragman | Alev ve Pembe savaşı felaketle sonuçlanıyor! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm 1. Fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ 56. BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti 56. bölümde boşanmak istemeyen Pembe Abdullah'tan çözüm bulmasını istiyor. Umut'la şehir dışına yerleşmeye karar veren Nursema'nın istifasını, Rüzgar kabul etmezken diğer yandan Umut'un "Eski hayatıma geri dönüyorum" sözleri dikkat çekiyor.

Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 56. Bölümünde; Alev'in (Müjde Uzman) bavuluna alarak Abdullah'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) evine gelmesiyle herkes büyük bir şok yaşarken, en sakin kalan kişi Pembe (Sibel Taşçıoğlu) olacaktır.

Onun bu eve kendisini huzursuz etmek için geldiğinin farkındadır ve Alev'i canından bezdirmeye ant içer. Bütün bu kaotik ortama dayanamayan Abdullah ise evi terk ederek Ömer'in yanına yerleşir.

Kıvılcım'a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda ona hayatının dersini verecektir. Fatih ve Görkem'in ilişkisi çok mutlu bir şekilde devam ederken aileler de bu durumdan hoşnuttur.

Aile geçmişini sorgularken evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa'dan yardım ister.Nursema ve Umut, evliliklerini kurtarmak için herkesten uzaklaşmaya karar verirler.

Alev ve Pembe'nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanacaktır.

"CİCİ ANNENİZ OLARAK ARTIK BURADAYIM!"

Dizinin ekrana gelen önceki bölümünde; Çimen'in evlenmesini kabul etmeyen Kıvılcım, Doğa ve Alev'in de bu ilişkiden haberdar olduğunu öğrendiğinde çılgına döndü.

"YAZIK EDİYORSUN HAYATINA"

Kız kardeşi Çimen'i, Gökhan'la yaşadığı evde ziyaret eden Doğa, Fatih'le evlilik yolunda ilerleyen Görkem'le ilk kez yüz yüze geldi. Soğuk rüzgarların estiği sahnede Doğa, Çimen'i uyararak bu aile arasında yapamayacağını söyledi.

Abdullah'ın ısrarlarına rağmen barışma teklifini kabul etmeyen Alev, ofisine geldiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. İş yerini kullanılamaz halde bulan Alev, Pembe'den intikam almak için düğmeye bastı. Alev, bavuluyla Abdullah ve Pembe'nin yaşadığı köşke giderek bebeğinin iyi olmadığını söyledi. Alev, "Cici anneniz olarak artık buradayım!" sözleri ile Pembe, Abdullah, Fatih, Mustafa ve Nilay'ı adeta şoke etti.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı ve Duygu Aslan eşlik ediyor.