Kızılcık Şerbeti'den olay fragman! Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanı | Evlenme, ben boşanacağım!

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin yeni bölümünde Alev ve Abdullah yat ile denize açılıyor. Diğer yandan Ömer'in kardeşinin aslında sanrı olduğu ortaya çıkıyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanı

Kızılcık Şerbeti dizisinin 42. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin son bölümünde Nilay'ın oynadığı oyunla buluşma yerine giden Mustafa, karşısında Alev yerine babası Abdullah'ı bulmuştu. Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanında ise Ömer'in durumu gittikçe kötüleşiyor. Peki Alev ve Abdullah arasında neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm 2. Fragmanı

KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜM 2. FRAGMANI

"EVLENME, BEN BOŞANACAĞIM!"

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımı ise adeta nefesleri kesti. Doğa ve Fatih'in yakınlaşmaya başladığı tanıtımda Doğa'nın "evlenelim" sözü dikkat çekti.

Nursema'nın, Rüzgar'ın TV kanalında sanat asistanı olarak çalışmaya başladığı tanıtımda Abdullah ve Alev arasında yaşanacaklar büyük merak uyandırdı. Alev'in gelinlik baktığını duyan Abdullah'ın, Alev'e gidip "Evlenme, ben boşanacağım!" demesi heyecanın dozunu arttırdı.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00'de Show TV'de ekrana geliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti'nin ekrana gelen son bölümünde; Ömer'i kız arkadaşıyla gören Kıvılcım yaşadığı üzüntüyü atlatmaya çalışırken Ömer ise hastalığını herkesten gizlemeye devam etti.

İkiz kardeşi Bekir'in, Ömer'den her şeyi Kıvılcım'a anlatmasını istediği bölümde Ömer'in nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. Kıvılcım ve Rüzgar'ın, Ertuğrul'un da desteğiyle ailesinin zorla evlendirmek istediği Nazlı'yı canlı yayına çıkartarak üniversiteye gitmesini sağladığı anlar büyük beğeni topladı.

Fatih'i takip eden Doğa onun bir otele girdiğini görünce çılgına döndü. Fatih'in kaldığı odaya gelen Doğa, sevgilisi ile karşılaşmayı beklerken Cemre bebeği görmesi onu şoke etti. Alev; Umut ve Nursema'nın çıkmaza giren maddi sıkıntılarını anlatmak için Abdullah'la buluştu.

Alev ve Abdullah'ı birlikte gören Mustafa ikiliden şüphelendi. Gerçeği öğrenmek isteyen Nilay, Abdullah'ın telefonundan Alev'e mesaj göndererek buluşma ayarladı. Nefeslerin tutulduğu bölümün final sahnesinde Nilay'ın oynadığı oyunla buluşma yerine giden Mustafa, karşısında Alev yerine Abdullah'ı buldu.

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.