Kızılcık Şerbeti 16. bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti 16. yeni bölüm Show TV izle!

Kızılcık Şerbeti 16. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Uzundur zamandır yayımlanmaya dizi izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Kızılcık Şerbeti 16. bölümde Ömer ve Kıvılcım'ı anlayan Alev, Metehan ve Çimen olacaktır. Öte yandan Doğa annesine çok ağır sözler söyleyerek evden ayrılıp Fatih'in yanına dönecektir. Haberimizin içerisinden Kızılcık Şerbeti 16. bölümüne ulaşabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti 16. bölümü için nefesler tutuldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken yapım cuma akşamları Show TV'de ekrana geliyor. 2 haftadır yayımlanmayan dizide bu hafta heyecanlandıran gelişmeler yaşanacak. Kızılcık Şerbeti 16. bölümde Ömer ve Kıvılcım'a hiç tahmin etmedikleri yerden Metehan ve Çimen'den destek gelirken, Nilay, Nursema ve Umut birlikteliğini sonucunda evde fırtına koparmaya kararlıdır.

KIZILCIK ŞERBETİ 16. BÖLÜM FULL İZLE!

KIZILCIK ŞERBETİ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ve Kıvılcım bombayı patlattıktan sonra el ele evden çıkarlar. Herkes büyük bir şaşkınlık içindedir. Onları anlayan tek kişi ise Alev olacaktır.

Sönmez ise sinirini Fatma'dan çıkaracak, onu bu birliktelik konusunda Kıvılcım'ı yüreklendirmekle suçlayacaktır. Ancak en büyük tepkiyi Doğa verecek, annesini ağır sözlerle eleştirerek kocasının evine dönecektir.

Doğa'nın eve dönüşü özellikle Pembe tarafından büyük bir coşkuyla karşılanır. Abdullah ve Ömer'in konu hakkında konuşmalarına sonradan dahil olan Fatih amcasıyla çok gerilecektir. Ömer ve Kıvılcım'a hiç tahmin etmedikleri bir şekilde Çimen ve Metehan'dan destek gelir. Her ikisi de anne ve babasının mutluluklarını düşünürler.

Nilay'ın derdi ise araştırıp bulduğu Nursema ve Umut birlikteliğinin evde yaratacağı fırtınadır. Pembe ise bu konuyu geciktirmeden halletmesi gerektiğine inanarak Abdullah'la paylaşır. Abdullah işi hemen ve kesin bir şekilde çözmek üzere harekete geçecektir.