Kızılcık sepetine sızmış karıncayı bulabilir misin? 9 saniyede bulamayacağınızı iddia ediyoruz!

Kızılcık sepetine sızmış karıncayı bul birinciliğini ilan et! 9 saniyede bulamayacağınızı iddia ediyoruz. Sosyal medyada paylaşım rekoru bu fotoğrafta sizlerden kızılcıkların içerisine sızmış karıncayı bulmanız isteniyor. Elbette bulmak o kadar kolay olmayacaktır. Bu noktada sizlere bazı ipuçları da vereceğiz. Karıncayı 9 saniyede bulan kişilerin çok dikkatli ve iyi bir gözlem yeteneğine sahip olduğu da iddialar arasında yer alıyor.

İnternet kullanıcıları son dönemde paylaşılan fotoğraflarda saklanan meyve, sebze, hayvan gibi nesneleri aramaya devam ediyor. Son döneme damgasını vuran bu fotoğrafta kızılcıklar bulunuyor. Onlarca kızılcığın yer aldığı sepette çok başarılı bir şekilde kamufle olmuş bir karınca da yer alıyor. Size karıncayı bulmanız için toplamda tam 9 saniyelik bir süre veriliyor. Peki, bu meyvenin içinde bir karınca gizlenmiş 10 saniyede bulabilecek misiniz? Şimdi hep birlikte incelemeye başlayalım.

ÇOĞU KİŞİ BULAMADI

Bazı detayları bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyacınız olabilirken bazılarını çözmek için de belirtilen süreden daha fazlasına ihtiyacınız olabilir.

SİZ KARINCAYI GÖREBİLDİNİZ Mİ?

İşte bu tam olarak öyle bir fotoğraf gibi görünüyor. Kızılcıkların içerisine sızmış olan karıncayı herkes bulamıyor.

Resimde kaç karpuz olduğunu çözen dünya rekorunu ele geçiriyor! Gözlerini test et...

KAFALARI KARIŞTIRIYOR

İnsanların çoğu bu bulmacayı kafa karıştırıcı buluyor ve resimde gizlenen karıncayı belirtilen sürede bulamıyor.

İŞTE HERKESİN ARADIĞI CEVAP

Görseldeki gizli karıncayı bulamayanlar için hemen üst tarafta karıncanın saklandığı alanı beyaz bir çember içerisine alarak gösterdik.

IQ seviyesini şipşak çözen test: Baykuşların arasındaki kediyi bulana dahi diyorlar!