Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi belli oldu! 2 oyuncu diziden ayrılıyor

Kızıl Goncalar dizisinin merakla beklenen yeni sezon tarihi belli oldu. Başrollerinde; Özgü Namal, Özcan Deniz, Erkan Avcı ve Mert Turak gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 2. sezon ilk bölümünde zaman atlaması yaşanacak. Dizinin sezon finalinde Cüneyd, annesinin ölümüne neden olduğunu hatırlamıştı. Peki yeni sezonda neler olacak? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi

Başrollerinde; Özcan Deniz, Özgü Namal, Erkan Avcı ve Mert Turak gibi oyuncuları buluşturan Kızıl Goncalar'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran dizinin sezon finalinde Meryem, Mürşid Efendi Hazretlerini öldürmekten gözaltına alınmıştı. Peki 2. sezonda neler yaşanacak? Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte dizinin başlayacağı tarih

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Eylülde sete çıkması ve en az iki bölüm stok yapılması planlanan dizide hikâye kaldığı yerden başlayacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şükrü Necati Şahin'in yazdığı, Ömür Atay'ın yönettiği Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonundan ilk bölüm 30 Eylül'de yayınlanacak. İlk bölümde ise zaman atlaması yaşanacak.

2 OYUNCU DİZİDEN AYRILIYOR

Ödüllü oyuncu Tolga Tekin'in hızlı bir çıkış yakaladığı diziden iki oyuncu ayrılacak. Ekibe bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem'e (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş gelecek. Kızıl Goncalar dizisine dahil olacak oyuncunun adı ve canlandıracağı karakter önümüzdeki günlerde belli olacak.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Dizinin finalinde Vahit, Cüneyd'e annesinin ölümü ile ilgili tüm gerçekleri söyledi. Cüneyd, annesinin intiharına kendisinin sebep olduğunu düşündü.

Yaşadığı şokla birlikte Zeynep'i de geride bırakarak dergahtan ayrılan Cüneyd, surların üstüne çıkmıştı. Annesi gibi intihar edeceği düşünülen Cüneyd'in akibeti izleyici tarafından merakla beklenirken, Mürşid efendiyi öldürme suçundan tutuklanan Meryem'in aklanıp aklanmayacağı Kızıl Goncalar yeni sezonda belli olacak.