Kızıl Goncalar 7. Bölüm Fragmanı | ''Oğlunuz Benim Kızımı Delirtecek''

Kızıl Goncalar 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Kızıl Goncalar'da Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep'in karşısına çıkmıştı. Kızıl Goncalar fragmanında Meryem'in ''Kızım kimseyle evlenmeyecek, okula gidecek. 'Çocuk yaşta evlilik' derim herkesi yakarım'' sözü dikkat çekti. Peki, Kızıl Goncalar 7. bölümde neler olacak? Zeynep, Cüneyd'den kaçarken başına ne gelecek? İşte Kızıl Goncalar 7. Bölüm Fragmanı

Kızıl Goncalar dizisinin 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Naim'in Sadi Hüdayi'ye söylediği "Oğlunuz Benim Kızımı Delirtecek" sözü dikkat çekerken, Cüneyd'in Zeynep'i zorla memlekete götürmeye çalışması Kızıl Goncalar 7. Bölüme dair heyecanı arttırdı. Kızıl Goncalar fragmanında Zeynep'in Cünayd'den kaçarken uçurumun kenarına gelmesi, "Zeynep düşecek mi?" sorusunu beraberinde getirdi. İşte Kızıl Goncalar 7. Bölüm Fragmanı

KIZIL GONCALAR 7. BÖLÜM 1. FRAGMANI | "OĞLUNUZ BENİM KIZIMI DELİRTECEK"

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar, 7. bölümüyle 19 Şubat Pazartesi saat 20.00'da NOW'da...

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kızıl Goncalar 6. bölümde Suavi ve Levent, Zeynep'i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent'le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi'nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser'e Levent ve Meryem'le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira'yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir.

Zeynep'i kıskanan Feyza ise Cüneyd'i Zeynep'e düşman etmek bir oyuna girişir.

Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep'in karşısına çıkarken Levent'in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem'in sırrını öğrenir.

Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği merakla beklenen dizi Kızıl Goncala'da; Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragmanı | Fatih, Görkem'le evlenecek mi? Kızılcık Şerbeti fragman izle