Kızıl Goncalar fragman | ''Bu Günah, Çok Büyük Bir Günah!'' Kızıl Goncalar 11. bölüm fragmanı

Kızıl Goncalar fragmanı, dizinin ekrana gelen son bölümünün ardından yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Mira'nın gerçek ailesinin peşine düşmesi sonrası test sonucunu öğrenmesi, Kızıl Goncalar 11. bölüm fragmanına dair heyecanı artırdı. Peki Kızıl Goncalar 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Mira, gerçek annesinin kim olduğunu sorarken Meryem içeri girmiş ve fotoğrafı hatırlamıştı. Peki Meryem, Mira'nın kendi kızı olduğunu anlayacak mı? Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar 11. bölümüyle 18 Mart Pazartesi günü Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı

Now TV'nin fırtınalar estiren dizisi Kızıl Goncalar'ın 11. bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 11. bölümüyle 18 Mart Pazartesi saat 20.00'de!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 10. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kızıl Goncalar 10. bölümde Mira'nın gerçek ailesinin peşine düşmesinden korkan Levent onu ikna edebileceğine inandığı tek kişi olan Meryem'den yardım ister. Meryem ise Suavi'nin sırrına ihanet etmekle Levent'e yalan söylemek arasında sıkışmışken Suavi'yi ötanazi kararından vazgeçirmeye uğraşır.

Zeynep'e oynanan oyun yüzünden onunla arası açılan Cüneyd bir buhrana sürüklenirken, Hasna'nın doldurduğu Sadi bu durumu, iktidarını perçinleyecek bir fırsat olarak kullanmaya karar verir. Ancak Zeynep'in kovulan eş olarak karşılaşacağı acı sona teslim olmaya niyeti yoktur. Annesinin itirazlarına rağmen boyundan büyük bir işe girişir.

Meryem'i ailesinden uzak tutmak isteyen Beste'nin eline ise çok büyük bir koz geçer. Sadi'nin Levent ile ailesini de davet ettiği ve Cüneyd'i köşeye sıkıştıracağı iftar ise büyük sırların açığa çıkmasıyla sonuçlanacaktır.

Bahar dizisi 5. bölüm izle Youtube! Bahar 5. bölüm full izle tek parça!