Kızıl Goncalar fragman | ''Dönmeyeceğim ben bu eve!'' Kızıl Goncalar 15. bölüm 1. fragmanı izle

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar'ın başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alırken, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk'ün yer aldığı Kızıl Goncalar bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Diziyi soluksuz seyredenler 15. bölüm aramalarını hızlandırdı. Dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelecek bölümünde Meryem kızını ihbar ederek Cüneyd'den kurtarmaya çalışacak. Zeynep de Cüneyd'i sevdiğini itiraf edecek...

Kızıl Goncalar fragmanı merakla araştırılıyor. NOW ekranlarının pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kızıl Goncalar bu akşam 14. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Beste, Meryem'i evden göndermesi konusunda kocasına baskı yaparken Levent, Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesi ile ilgili sır perdesini aralamaya çalıştı. Peki, Kızıl Goncalar 15. bölümde neler olacak? Meryem kızı Zeynep'i Cüneyd'in elinden kurtarmak isteyecek. Zeynep dönmek istemeyecek...

Kızıl Goncalar 14. bölüm full HD tek parça izle! Kızıl Goncalar 14. Bölüm izle CANLI!

KIZIL GONCALAR 15. FRAGMANI YAYINLANDI

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Dizide önümüzdeki hafta Levent, Beste'ye Meryem'i nasıl bulup bu eve soktuklarının hesabını soracak. Beste herşeyi tek tek anlatacak. Sır ortaya çıkarsa tüm aile fena halde yanacak. Diğer taraftan Meryem, kızının yaşı küçük olduğunu ihbar edecek. Zeynep eve dönmek istemeyecek. Annesine "Sevmediği kocayla olan sensin" diyecek. Meryem "Seviyorum mu demek?" diye soracak. Zeynep "Seviyorsam ne olacak?" diyecek. Cüneyd'in rahatsızlığının sebebi de ortaya çıkacak.

Kızıl Goncalar dizisinde; Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar 15. Bölümüyle 22 Nisan akşamı saat 20.00'de Now'da!

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suavi Bey'in ötanaziden vazgeçmesi ve tekkeye giderek Meryem için izin alması Levent ve Meryem için bayram sevinci olur. Mürşid Efendi'nin verdiği Meryem kararının dergahta nelere yol açacağı ise bayram sabahında belli olmaya başlar.

Tarikatı sarsmaya başlayan rahatsızlık sesleri, Meryem'in yeni hayatına çok kolay alışamayacağının işareti haline gelirken Sadi, Hasna ve Müyesser Cüneyd'i de karşı karşıya getirir.

Sadi Hüdayi, kendilerinden yüz çeviren tarikat mensuplarını Affan'ın da yardımıyla es yolunda ses getiren kararlar verir.

Beste, Meryem'i evden göndermesi konusunda kocasına baskı yaparken Levent, Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesi ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışır.

Meryem'in tüm korkularına rağmen Zeynep'le arasındaki bağ güçlenen Cüneyd'le Levent'in görüşmesi ise tehlikeli anıların ortaya dökülmesine sebep olacaktır. Ancak gün yüzüne çıkacak tek sır bu olmayacak, başka bir hatıra da Levent ve Meryem ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.