Kızıl Goncalar 16. Bölüm 1. Fragmanı | ''Ağlama Vakti Değil, Ağlatma Vakti!'' Kızıl Goncalar fragman izle

Kızıl Goncalar 16. Bölüm 1. Fragmanı büyük bir merakla araştırılıyor. Pazartesi akşamlarının başarılı dizisi Kızıl Goncalar dün akşam 15. bölümü ile ekrana geldi. Ödüllü yönetmen Ömür Atay'ın çektiği dizi Kızıl Goncalar'da bu hafta Cüneyd öğrendikleri karşısında şok olur ve kriz geçirir. Sadi Hüdai'nin yakasına sarılır. Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizide önümüzdeki hafta neler yaşanacağı merak ediliyor. Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı çıktı mı? Kızıl Goncalar 16. bölümde neler olacak?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizi Kızıl Goncalar dün akşam 15. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta annesinin intihar ettiğini öğrenen Cüneyd, herşeyi bildiğini öğrendiği Sadi Hüdai'ye saldırdı. Diğer taraftan Levent de Cüneyd'in annesinin ölümü ile ilgili gizemin peşine düştü. Peki, dizinin 16. bölümünde neler olacak?

KIZIL GONCALAR 16. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Kızıl Goncalar fragmanlarını izlemek için tıklayın.

Kızıl Goncalar 15. bölüm izle! Kızıl Goncalar son bölüm izle kesintisiz, full HD!

Kızıl Goncalar 16. bölümüyle 29 Nisan Pazartesi saat 20.00'de NOW'da!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kızıl Goncalar seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesinin, sandığının aksine, intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkılır. Ancak bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd değildir. Mira'nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışır. Bu sırada Meryem de Cüneyd ve Zeynep'e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır.

Müyesser, Hasna ve Affan'ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep'in sözlerinde bulacaktır.

Levent ise Zeynep'i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd'in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaşsa da Meryem'in dayanacak gücü kalmamış, gemileri yakmaya karar vermiştir.