Kızıl Goncalar bu akşam yok mu? Kızıl Goncalar neden yok?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk'ün eşlik ettiği dizi Kızıl Goncalar reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyicisi ile buluşan dizinin bugün yayınlanmaması sonrası aramalar hız kazandı. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam yok mu? Kızıl Goncalar neden yok?

Pazartesi akşamlarının başarılı dizisi Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü bu akşam ekrana gelmedi. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar'ın başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam yok mu? Kızıl Goncalar neden yok?

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM YOK MU?

Kızıl Goncalar yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. 8 Nisan Now TV yayın akışına göre dizinin tekrar bölümü bu akşam 20:00'de yayınlanacak. Dizi bayram arası verdi.

Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü 15 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM İZLE

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Meryem'i Levent'le yakalayan Naim, Meryem'i zina ile suçlar. Meryem, suçlamayı reddetse de bu Naim'in zulmüne engel olmayacaktır. Levent canhıraş biçimde Meryem'i kurtarmaya çalışsa da Sadi Hüdayi ve tarikat ona yardımcı olmaya gönülsüzdür. Dahası tarikattan korkan Meryem de boşanmaya yanaşmamaktadır.

Zeynep'in matematik öğrettiğini duyduktan sonra onla yüzleşmek üzere olan Cüneyd'e Meryem'in haberi gelir. Cüneyd, Levent'in bunca zamandır kendisine yalan söylediğini öğrenmiş olur. Zeynep ise babasının Nadire ile ilişkisini ortaya çıkarıp Meryem'i babasının elinden kurtarmak için Cüneyd'den yardım istemek zorunda kalır.

Meryem yüzünden Beste'yle de arası açılınca hayatta tutunduğu her şeyi yitirmek üzere olan Levent ise Suavi'nin ötanazi kararıyla yüzleşmekten kaçınırken Cüneyd'le konuştukları "rabıta" fikrine yakınlaşır.

Yaşadıklarını herkesten gizlemeye çalışan Meryem nihayet Zeynep'e yakalanınca kızı, annesini Levent'ten yardım isteyip her şeye son vermesi için yüreklendirir. Ancak Naim'in Meryem'i bırakmaya niyeti yoktur ve onu en büyük kabusuyla sınamaya karar verir. Suavi ölümüne giderken, Meryem'i bu karanlık sondan kurtaracak bir umut ışığı kalmamış görünmektedir.