Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? 22 Ocak Fox Tv yayın akışı

İlk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan Kızıl Goncalar ekrana gelen 2. bölüm sonrası RTÜK cezası nedeni ile yayınlanamamıştı. Diziyi merak eden seyirciler Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünün ne zaman oynayacağını merak ediyor. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? 22 Ocak Fox Tv yayın akışı

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği merakla beklenen dizi Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü ile ilgili aramalar hız kazandı. RTÜK cezası sona eren dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam var mı? Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? 22 Ocak Fox Tv yayın akışı

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM VAR MI?

22 Ocak Fox Tv yayın akışında göre Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor.

KIZIL GONCALAR KONUSU NE?

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı 'Kızıl Goncalar' her pazartesi saat 20.00'de!