Kızıl Goncalar son bölüm izle kesintisiz, full! Kızıl Goncalar 5. bölüm izle tek parça!

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, sevilen dizi Kızıl Goncalar ekran yolculuğuna başarılarını artırarak devam ediyor. Kızıl Goncalar seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alınıyor. Dizide bu hafta Cüneyd'in buhranlı haline, Sadi Hüdayi hep beraber pikniğe gitme çaresi bulur. Piknikte Cüneyd'le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşanır.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, sevilen dizi Kızıl Goncalar 5. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerinde yer aldığı dizide bu hafta Levent ve Meryem'in Zeynep'i yurt dışına çıkarma çabaları devam ederken Suavi'nin yaşadığı kaza her şeyi alt üst eder...

KIZIL GONCALAR 5. BÖLÜM İZLE!

KIZIL GONCALAR 5. BÖLÜM ÖZETİ

Levent ve Meryem'in Zeynep'i yurt dışına çıkarma çabaları devam ederken Suavi'nin yaşadığı kaza her şeyi alt üst eder.

Cüneyd'in buhranlı haline, Sadi Hüdayi hep beraber pikniğe gitme çaresi bulur. Piknikte Cüneyd'le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşanır.

Levent ve kardeşi Hande hastanedeki babaları Suavi'yle iç hesaplaşmaya girişirler. Mira ise Can'la başını büyük bir belaya sokmak üzeredir.

Meryem, Levent'in evini sıcak bir yuvaya dönüştürmektedir belki, ama buna tahammülü olmayanların gözü üzerlerindedir.

Kızıl Goncalar 5. bölümüyle 5 Şubat Pazartesi saat 20.00'de!