Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı | Meryem ve Zeynep yakalanacak mı?

Kızıl Goncalar 5. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından merakla araştırılıyor. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Kızıl Goncalar'da kızının evliliğine onay veren Meryem aslında zaman kazanma gayesi içindedir. Cüneyd, Zeynep'le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır. Peki, Kızıl Goncalar 5. bölümde neler olacak? Meryem ve Zeynep yakalanacak mı?

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, sevilen dizi Kızıl Goncalar 4. bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olma ünvanını kazanan Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Zeynep'i nelerin beklediği, Meryem ve Levent'in asıl planının ne olduğu, Meryem ve Zeynep'in yakalanıp yakalanmayacağı merak ediliyor.

KIZIL GONCALAR 5. BÖLÜM FRAGMANI


Kızıl Goncalar fragmanlarını izlemek için tıklayın.

KIZIL GONCALAR 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cüneyd ve Zeynep'e evlilik yolunda dergâhta bir tören düzenlenir. Törende, beklenmedik biçimde, Meryem de kızının evliliğine onay verir. Çünkü Meryem ve Levent'in başka planları vardır.

Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi'nin yardımıyla Zeynep'i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep'in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir.

Cüneyd, Zeynep'le yeni bir geleceğe yürüdüğünü zannederken, geçmişin hayaletleri onun peşini bırakmayacaktır.